Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, April 11, 2011

[ LAWAK ] Jawapan exam yang buat para cikgu nak berhenti mengajar dan tanam kangkung...(bahagian 3)

hari ini hari isnin kan..so entry bergambar sahaja...
ape???kowang tak tahu...???cube tengok bawah header...
ada tulisan blink2 kan....die tulis ape ek???
lau kowang setuju sila like....lau tak setuju..bagi comment kat entry ni ye...
hehehe...hari ni aku malsa nak meanip panjang2...so,kowang tengoklah sendiri ye...
muahahaha..ingat!!!!jangan gelak sampai usus nak terburai ye...





yeay..dah habis dah...penat wat tiga siri ni...
sape2 yang belum bace siri 1 dan 2,sila tengok link kat bawah ni tau...:)

 

[ LAWAK ] Jawapan exam yang buat para cikgu nak berhenti mengajar dan tanam kangkung...

[ LAWAK ] Jawapan exam yang buat para cikgu nak berhenti mengajar dan tanam kangkung...(bahagian 2)


p/s...ingat..jangan gela melampau ye...hehehe





Comments
4 Comments

4 comments:

ika said...

hahahah..cian ckgu uh nati..ta pasal2 masok tnjung rambutan..

littleMissAddin said...

haha tension nya macam tu :p

athira tinted said...

pic 1 dgn 2 tue x bpa nak faham...
yg 3 tue lawak...smpat lagi lukis..
ckgu nak right pon msti gelak ja..


>sy pernah semak ketas priksa budak form 3..subjek sains...
soalan dia namakan lima bahagian yg berlabel pd gmbar rajah:

adaka patut budak tue buh nama2 katun yg ada...spongebob la, ultraman la dan mcm2 g...sy tgk gelak abih dgn stu family..haha...
mmg x leh wat apa dh klaw budak2 jd cmtue...huhu

NadiRah said...

jgn ank murid nad mcm tu nnt sudah...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.