Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, April 11, 2011

[ Gambar Pelik ] Oh Tidakkkkk !!!!! Jangan Tengok Gambar Ni...

assalamualaikum...selamat petang semua..
kowang dah puas tengok gambar2 yang buat cikgu jadi gile yang aku post tadi???
ape ???? tak tengok lagi???
rugi betul kowang ni....k..ni gambar2 die...tengoklah bagi sesape yang berminat ye...
sape2 yang tak tengok ,jangan menyesal ye nanti..hehehehe..
k..sekarang ni aku nak bagi lagi gambar yang bes2...:) tengok bawah cepat....

agak2 kowang la kan...ada tak owang yang bawak duit syiling untuk pergi ke laut???


ape ek bau buntut gajah ???mesti best kan...kalau tak tak kan mamat nisanggup masukkan kepala die...

fuhhhhhhhhhhh....kowang bagi aku rm100 pun,aku tak kan cium ketiak owang lain...rm1000 aku nak...hehehe

best betul ada buntut cam die ni kan...siap ada NOS lagi tu...muahahaha

aha...cepat teka muka sape ni..sape betul aku aku promote blog kowang gune sticky post...cepat2...

p/s..dah2 la tu...nak gambar menarik lagi??boley...like jew entry ni...lau lebih 50 like...sy bag lagi banyk...
kalau tak..letak sikit2 je la...jangan lupe jawab soalan tu ye...hehehe






Comments
7 Comments

7 comments:

❀Hanim_RosLan❀ said...

dh like bnyk2 kali..tp dye view kat situ..sorang je like...

cik pulau said...

HAHAHAHAHAHA..
nak gelak guling2..
seyes ni.. hahahaha,,

ah sudah.. tak habes lagi.. hahaha..

*hoii.. dah la tu.. balik la ke pulau tu.. tak yah nak nyebuk kat sini...*

cik yuz said...

haha..buat tenggelam sampan jer bwk syiling

si ngokngek said...

waaa..apasal lar p bau ketiak orang..toink,toink golekgolek aku gelak

D i n said...

wow kentot berapi!!

fadhdeela said...

geli lak tgk gambar gajah tu..ish2

meh sini: Cawangan Baru Restoran Murni kat Kelana Jaya!!

miyoko mohamed said...

hahahah..mcm2 manusia zmn skang kn..wawa..following u..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.