Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, April 11, 2011

[ DSLR ] Gambar Haiwan Yang Sangat Cantik Untuk Dijadikan Kenangan

adoiila...problem tak habis2...
rase nak nangis pun ada..tapi tak boleh..laki kena la cover macho kan....hehehehe
k...disebabkan kat entry ni tak cukup like 50..so malam ni aku bagi gambar sikit je la ye...
baru adil kan...kowang tak nak like sape suh..
kan aku dah pesan awal2...muahahahaha...
k..tak mo cakap banyak..aku nak selesaikan problem aku lak jap ag..
kowang tengoklah sendiri gambar kat bawah ni ye...







cantik tak ???agak2 kowang la kan...kowang boleh ke dapatkan gamabr camtu???
kowang mampu???aku cabar kowang...
gune la dslr kowang....jenis nikon ke hape kew...hehehe...

p/s...gambar kat atas tu bukan aku yang tangkap..hehehe





Comments
4 Comments

4 comments:

NadiRah said...

serius cntik sgt!!!

SiS NaD said...

eRR... "HaNYa Kau YaNG MaMPu" KaTeR aiZaT aMDaN.... (^_____^)V

PaPe PuN, GaMBaR2 Tu SuMer saNGAT CHaNTeQ!~ (^_____^)V

intan.maisarah said...

:)

Farid bin Aspar said...

Gambar ini memang menarik. Cuma belum mampu memiliki kamera yang berkualiti dan boleh bagi kualiti yg cantik jer... TApi ada jugalah gambar-gambar yang diambil sendiri guna kamera digital biasa je yang mungkin boleh dikongsikan nanti. Insya-Allah...

Sedikit pandangan penulis blog Minda Insan. Terima kasih.

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.