Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, April 11, 2011

[ Penting ] Pengumuman Member2 Prince Yang Sangat Bertuah


Assalamualaikum..Alhamdulillah...akhirnye cabutan bertuah ni dah habis jugak setelah sebulan
mencari mangsa...
aku betul2 tak sangka nak dekat 100 orang yang join cabutan bertuah ni..
yela...aku ingatkan tak de orang nak join cabutan bertuah yang dibuat oleh aku yang newbiee ni...
aku juga rase sangat gumbira sebab bulan ni aku dah dapat ramai kawan hasil keje keras aku..
bagi sesiape yang lari dari aku..(unfollow)..aku doakan kowang berjaya ye...

aku tak tahu sape kowang..tapi aku pasti dah dekat 20 orang...
dan aku sangat sedih..nasib baik ada lagi orang yang sanggup sikong aku...
so,sebagai perhargaan kowang yang sokong aku...aku nak umumkan member2 ku yang bertuah..
sape yang tak sempat nak join..kowang janganlah sedih ye..
aku akan wat something yang lebih gempak lagi dari ni...
kowang tunggu je la...hahahaha...
k..aku tak nak buang mase lagi...macam yang aku cakap..aku akn gune random org kan...
so di bawah inilah hasilnya..aku siap print screen lagi...

kowang nampak tak no kat atas tu???tak nampak???tak pe2...
aku akan tulis ye...:).....dan pemenang bagi setiap kategori ialah....hehehe

1.MEMBE yang NAK MASUK CONTEST
-PRINCE akan pilih 10 owang daripada kowang yang bertuah untuk mendapatkan hadiah
yang menarik tu... 

58. ~dYaHaHa~
 67. meoww cat
22. -Nureen- 
42.  ~lieya~
30. Adlin a.k.a Kyra MomS     


2.MEMBE yang SANGAT SETIA
-Setiap bulan PRINCE akan cari 2 MEMBE PRINCE yang setia.(masih tak delete
PRINCE dalam bloglist die n TAK HIDE kan blog PRINCE).

>>yang ni tak de pemenang lagi...so tunggu la bulan depan ye...hehehe


3.MEMBE yang SANGAT BERTUAH..
-Dalam otak PRINCE ada 3 no...so,ada 3 orang antara kowang akan menjadi pemenang bertuah
kalau kowang adalah owang yang same no. yang masuk contest ni
dan no. yang ada dalam otak Prince ni..
143. - (tak ade orang...sowi ye...)


kowang kenal tak sape2 blogger kat atas???kalau kenal..sampaikan salam prince ye...
suh dyowang bagi no henset dyowang pada comment box prince dan no dyowang dalam contest ni..
jangan risau..aku tak kan publish comment dyowang tu ye..hehehe..
jangan lupe ucap tahniah pada dyowang ye...hehehe....
so,ape lagi...jom la terjah dyowang...mane tau ko0wang boleh paw dyowang punye hadiah kew..hehehe...
oppss lupe lak...kowang nak tau tak ape hadiah die????
prince akan belanja topup pada dyowang dan masukkan dyowang dalam bloglist prince selama seminggu..
ok tak???hehehe...brape topup????yang tu kena tanye pemenang la ye...huhu...

p/s...prince bagi mase 2 hari je untuk bagi no henset kowang dan no giliran kowang...
sape yang lambat prince akan dermakan hadiah kowang pada masjid tau..hehehe... 

11/4 - 13/4(11.59 p.m) 
  



Comments
25 Comments

25 comments:

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

congrats bt yg bertuah!

anaiha yusof said...

alamak takde reszki saya,apepon tahniah buat pemenang ;)

nabihancakap said...

no luck!! to others! congrated!!

GadisGula-gula said...

ade gak ke yg unfollow prince? asal jadi catuh? entah2 kne sindrom yg sama mcm abg ben kowt???

shafiays said...

wah, prince.. x sngka nye menang.. dh lah first time join contest kat blog, then alhmdulilah menang.. mmg hmpir tiap2 hari bkak blog prince, nk tnggu result.. um, pe hadiah nye erk? no iqa 013-7478071

! syifa lovera said...

nak join dri dulu lgi.tpi tade org nak di tag kan Y.Y

shafiays said...

tq so much1000x prince.. ok, thnx for the topup.. nnt dh msuk kn gtau erk.. tkut x perasn.. n thnx gak msuk kn blog kte yg bru nk membesr ni dlm bloglist prince.. tq sgt1000x.. x terkata lh excited nye skrg ni.. hehe

shafiays said...

hehe.. nak make sure kn blik.. no iqa 013-7478071

fa10 said...

tahniah la buat mereka...
jom join ga ni pula... dpt hadiah dr eropah!

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/04/segmen-europe-lucky-draw-by-trigyy.html

mariah_smile said...

tahniah sume!!!

OdydOdif said...

next tyme saye nk menang plak

Kimi Yun said...

sdey xmenang p pape pn tahniah pd yg menang....\(^0^)/

Nana said...

saya no 4
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/contest-cabutan-bertuah-untuk-semua.html

0122394156 mekaseh...

Nana said...

eh btol tak
nombor saya kasi tadi
0122394156 heheh konpius

Zue Cancer said...

aik sy ade jugak?awak nak no sy jugak ke..jap sy bg..

0102222222...miskol2 tau :P

KK said...

tahniahh semua..=)

Lin Azlina said...

tak paham..lin bertuah ker?bagi jerla no fon yer..

no.34 - Lynn Azlina

no.hp : 012-9398584

tq penganjur

Fadzillah Kamarudin said...

uiks...
alhamdulillah...
tolong topapkan ke nombor
017-420 3160
tq...

Mama Zharfan said...

congrats to winners

JOM vote MZ kalau sudi!

SyUhAdA said...

thniah~!

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

Ya Allah rezeki x pernah menang hehehe kemenangan pertama...

nombor 30 yg bertuah...
adlin a.k.a kyra moms

017-2051141

Tq for mama tisya sbb bgtau pasal kemenangan ni...

Joel Leslie said...

wahhhh, tahniah buat pemenang ! sy tak bertuah .. nak menang jugak ! :p

~dYaHaHa~ said...

yeay..dyahaha menang! tq dear...0126138814..tq again!

~dYaHaHa~ said...

eh price, chop!!! ni adiahnye topup ke? klu topup, nak masukkan kat no. ni...hehe

0108950949

tq!

meowww cat said...

saya yg bernombor 67 : meowww cat
my num: 0139977045

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.