Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, April 10, 2011

[ Sedih & Kecewa ] Aku Tak Nak Lagi Tulis Entry...Nak Bersara ...!!!!



assalamualaikum...esok aku rase malas la nak buat entry...
penat sangat la minggu ni...
aku nak rehatkan otak aku boley???so..aku nak mintak maap banyak2 ye...
aku dah tak de idea lagi tuk sok...aku juz nak blogwalking jew...
harap kowang tak marah ye...bukan ape..aku tengok...aku wat entry pun bukan ada owang bace...
tengok???lagi la tak...nak pandang sebelah mata pun susah...(sentap)...hehehe...

so..ape aku boleh buat ialah bercuti...lagipun kowang bukan kisah pun kan...
aku bercuti dari entry jew...tapi aku akan melawat blogger yang selalu lawat blog aku..
nantikan komen aku ye esok kat entry kowang...
ada sape2 tak nak suh aku lawat blog die...2 pun lau kowang sudi newbiee lawat blog kowang...
lau tak de...aku off sepenuh hari la hari esok ye...hehehehe...boley???

so,sape2 yang ada segmen kew...contest kew....GA kew....
inform la kat aku...aku akan join semua...InsyaALLAH kalau aku larat la ye...
mungkin esok blog aku kan kosong...tiada entry baru...
mungkin jugak blog aku akan penuh...penuh dengan contest,GA,dan segmen yang kowang buat...
kite tengok je la esok ye...
aku sedih sekarang ni...dalam mood sedih....
dalam bulan ni sahaja,20 orang member dah lari dari aku...aku tak tahu lah kenape....
mungkin dyowang dah tak suke dengan blog aku lagi...
tapi tak pelah...aku wat blog untuk owang yang sudi bace jew..:)

[ TIP & HOT ] Rahsia Kejayaan Aku Mendapat 1300 ++ Member Dalam masa 3 Bulan Setengah


p/s...mood sedih dan kecewa...:(...entry kat atas tu saje je..aku juz nak bercuti..xde idea la..kowang jangn salah paham ye..


disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post(ENTRY TERBARU KU) aku yang menarik....hehehhehe..




cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
5 Comments

5 comments:

SiS NaD said...

uiSH!~ aDeR BLoGGeRS YaNG LaRi Ke? TaK PTuT ToL... TaKPe La... SiS CuBeR JaDi PMBaCeR STia KaMoo.. (^_____^)V

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

bro .. sesuatu blog tu ada pasang surut .. macam LIFE kita jugak .. uni dah bikin blog banyak .. ada blog lama dah 2 tahun umur .. follower just 30 .. so uni keciwak and delete terus .. wakaka .. takpe2! smoga berjaya dalam berblogging okeh! jangan patan semangat .. sekian trime kasih ..

anaiha yusof said...

adoyay bro jangan la macm ni okay update je nanti ana kumen2 kay =)

anismelon said...

alolo...prince suda merajukk..ayok..xtawu..xbest la majuk majuk cam nie..follower prince ramai..cume dorg xberkesempatan na bace and komen je prince..jgn patah semangat tok ber entry yup..

p/s:nasihat org pandai..daku pon xbtul..weee..

NiNa' said...

sabar2..
samela..
baru je lepas bersara..skrang baru rajin nak bw.. hehe

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.