Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, April 9, 2011

[ TIP & HOT ] Rahsia Kejayaan Aku Mendapat 1300 ++ Member Dalam masa 3 Bulan Setengah



Assalamualaikum..
tak sangka dah 3 bulan lebih aku berblogging ni...
Alhamdulillah..aku dapt kumpulkan member aku lebih 1300..
ni semua jasa kowang la...aku betul2 hargainya...
kowang nak tahu tak ape rahsia kejayaan aku...bagi yang tak berminat sila exit terus page ni..
bagi yang berminat teruskan membaca...aku juz nak kongsi ngn kowang semua je...
aku tak paksa kowang membaca....
sebenarnya untuk berjaya banyak dugaannya...tapi kite kena tempuhi dengan hati yang tabah...
so..akau tak nak buang masa lagi ye...
mesti kowang tak sabar2 nak tahu kan...
ok...1st step yang kowang kena buat ialah.....

buat cam ni.....muahaahhaaahha....

kalau kowang boleh buat..baru la kowang boleh berjaya dengan cepat..
kowang pun akn dapat kejar blogger yang kowg sanjungi...hhehheheh...
jangan marah ye...:)


p/s...ni entry tuk gelak2 petang ni...kowang jangan amik hati ye...aku tulis entry ni supaya akau dapat pergi jogging dengan hati yang hepi...:)..

disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post(ENTRY TERBARU KU) aku yang menarik....hehehhehe..





cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
8 Comments

8 comments:

Rozuan Ismail said...

sangat iri hati ye,,aku ni dah setahun lebih blog.. nak dapat follower macam sekarang kena wat byk benda..kau baru 3 bulan setengah ada ramai follower..ko memang hebat!!

Bella Bell said...

perghhh..biar betol..ramainya..macam mana awak buat??saya ni dah 5bulan ada blog pon xsampai 700 lagi followers..hehehe~

tahniah k ^__^v

littleMissAddin said...

haha berkobar-kobar nak tahu tips kan , dalam masa 3 bulan boleh dapat follower macam tu. tapi ada sedikit masalah di situ. haha selamat berjogging la :) congrats btw,

Budak Botak said...

He3, 1300++ dh, Bdk Botak baru ja 1200++...

cheq sue dieyha said...

hebat la 2,cheq sue dh 7bln blogging tp dpt follower ciput je.btw,congrat ye...pasal yg i ckp psl tulisan 2 jgn amik ati ek?tersilap sbb line tenet lembap.

BeaN MorENo said...

tahniah teruskan berblog

efa nur said...

hahahahahampeh...!!
penat datang naik kuda ke sini..haha ;p

cik bai said...

hahahahahahahaha !

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.