Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, April 12, 2011

[ Pandangan Aku ] Ciri - Ciri Perempuan Idaman Aku

 amaran...
jangan bace kalau kowang berfikiran tertutup


assalamualaikum..entry ni adalah pendapat aku sendiri...
so bagi sesape yang tak berfikiran terbuka..sila jangan bace k...
aku tak nak kowang tuduh macam2 pada aku....
k..bagi kowang lelaki..kowamg suke tak awek kowang or something else....
tayang gamabr dyowang kat laman sosial...then ada laki lain pi download gambar awek kowang tu...
kowang suke???lantak kowang la...
aku lau boleh,aku nak kekasih aku yang jenis tak dipandang orang dan tak memandang orang..

maksud aku tak dipandang orang ialah...
die tak letak gambar die supaya laki tak pikat or goda die...
sebab ape..die pikir..cukuplah orang yang die sayang je dapat tengok pic die...
kowang nak kew berkongsi gambar awek kowang ngan laki len...

ntah2 sape laki tu...then bile die minat awek kowang...
die senang jew download pic tu...kowang tak kan tahu punye ape yang dyowang buat pada pic tu kan...
kowang yang setuju kan awek kowang tayang gambar..
kononnya kowang ade awek yang cantik segala bagai...
tapi serius aku cakap...kalau aku ada awek,aku tak kan cukup kat sape2 pun kecuali yang rapat ngan aku jew....

k..maksud perempuan yang tak memandang ialah..perempuan yang tak hiraukan lelaki yang cube goda die..
fuhhhhh...lau dapat awek cmni...aku sanggup belajar2 betul2 nak cepat keje dan kahwin nagn die..
bukan ape..takut melepas..
kowang nak kew perempuan yang layan semua lelaki even yang die baru kenal ..
kalau member lame xpela gak....
k..ni ciri2 perempuan yang aku nak...aku tau ramai orang cabar aku letak muka aku...
aku bukan tak nak letak....
aku nak tengok kowang bace blog aku sebab penulisan aku kew or sebb gambar aku..
tu jew...
k la...aku wat entry ni sebab aku kena tag dek cik ZUE nie...
aku cume cakap ape yang mampu jew....


p/s...ini adalah pendapat aku semata2..bagi sesape yang tak suke...sile jangan maki hamun aku..
juz cakap bebaik nagn kau..dan tegur aku k..
mungkin aku ada salah cakap kew....

[WAJIB BACA!!] FACEBOOK : Pengumpul Gambar Awek Bertudung



Comments
8 Comments

8 comments:

Cik Aish said...

hehehe..wah..harap harap jumpa la dgn perempuan idaman tu ye.. :)

athira tinted said...

ermmm...jarang la prempuan x ckp dgn laki lain...
bg sy better ckp dgn semua dan berbaik dgn semua org tp ada hadnya.. dan bukannya merenyeh dgn semua org..huhu..
dan prempuan yg x layan langsung laki tue mcm hipokrit lak..

> klaw saya pon nak cari laki yg x layan pompuan lain langsung...
ermm...ada ka?? mmg xdak..

syErAh said...

pempuan macam tu sangat susah nak dicari.....=)

Schajar McFlurry said...

macam mne ntah buleyh sampai belog nie... dan follow.. dan terbace entry nie...

setuju ngan entry nie...

tapi for s0me people like me.. suke p0st gambar sebab nak bagi orang experience ape yang kte rase... utk family yang jaouh dapat tengok ape yang saye buwat...

that's my opinion...

^^

Mutiara Bernilai said...

*senyum*

setuju sgt ..

moga dpermudahkn urusan jodoh kamu dan semua :)

A retarded kitty said...

ehem2

Manja (let it be my sweet name) said...

ok la tu tapi ciri2 yang awk nak tu kena ada pada awk juga contoh awk kena jadi lelaki yang x memandang. jgn hiraukan perempuan yang goda awk, :)
Your eyes are too precious

Manja (let it be my sweet name) said...

ok la tu tapi ciri2 yang awk nak tu kena ada pada awk juga contoh awk kena jadi lelaki yang x memandang. jgn hiraukan perempuan yang goda awk, :)
Your eyes are too precious

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.