Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, April 7, 2011

[ LAWAK ] Jawapan exam yang buat para cikgu nak berhenti mengajar dan tanam kangkung...(bahagian 2)

assalamualaikum...ingat tak entry NIE ?????
disebabkan ramai blogger yang mintak lagi ditunjukkan jawapan exam yang menyayat hati..
saya tunjuk lagi...
harap2 kowang sudi gelak ye...
aku dah tak larat nak gelak lagi..kowang pulak la sambung ye...:)
lau kowang suke like tau.....







p/s...bagi sesiape yang teringin nak bace entry lawak saya yang pertama boleh klik sini ye...:)
        tapi jangan gelak lebih2....sebab boleh membutakan hati...:)

nak lagi tak???kate "prince,saya nak lagi..."hehehe..jangan lupe like tau...

disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post(ENTRY TERBARU KU) aku yang menarik....hehehhehe..





cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
13 Comments

13 comments:

Zue Cancer said...

kelaka-kelaka..hilng sikit tension wat repot..gelak sorg2 dalam opis

azrijohan said...

huisshhh
cam budak2 Uganda jekk

cik najihah said...

walamak..
mau trauma cikgu2 nak mengaja huhu

gadis kepastian said...

haha dulu masa sek slalu juga wat benda nie....hehehe slakinya kena ketuk ketampi ngan cikgu...

tia said...

perghhh! xboley blah betei! kah3!

Axie04 said...

apo2 je la
hahahahaha

Amira said...

hahhahhahha. prince nak lagi ! hahahah. gmbr perempuan yg bdn kemain lentik lagi tu mmg tak boleh blah . ahahha. sian ketar addmath tu. hahahahha :D

riza said...

kreatif sungguh!hehehe...

Matika said...

boleh sakit jantung cikgu tu kalau tnda kertas priksa macam ni..

gaung said...

hahha bongok dan kreatif..pilih la yg mana satu nk kategorikan mereke ni

nabihancakap said...

hahahah!! sy gelak gila2 bila baca nie.. hhahaha

Atiqah Sa'ahiry said...

ne..btul2 lawak..ahaahaha

athira tinted said...

hahaha....
xleh belah...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.