Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, April 7, 2011

[ LAWAK ] what ???? i dun believe this....Justin Bieber sing " I'M BARBIE GIRL "

Kowang mesti tak paham kan bile tengok tajuk kat atas...hehehhe...
tak pe2..kowang tengok kat bawah ni....
benda yang melucukan...

kowang tau tak lagu "I'M BARBIE GIRL"???
tak tahu...lawak2...eh lupe..kowang dah besar..mne layan lagu kanak2 ni kan...
k kat bawah ni aku bagi kowang video die ye...
tengok dan dengar betul2 ye...

p/s..ape????kowang tak paham lawak kat atas???aku tak boleh bantu laa...kena tanye owang yg paham la ye...heehheee

disebabkan home page aku cume ada 3 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post(ENTRY TERBARU KU) aku yang menarik....hehehhehe..








Comments
6 Comments

6 comments:

Atiqah Sa'ahiry said...

..hahaaa..lawak...

singgah blog prince..huhu

athira tinted said...

haha...prince pon layan lagu barbie ka??
kantoi lah..huhu...

athira tinted said...

haha...prince pon layan lagu barbie ka??
kantoi lah..huhu...

pRiNCe said...

uish...jgn sebut kuat2..
malu la sy...:)

Gimi said...

ni mesti justin pernah main patung barbie gak..

ⓕⓐⓡⓐⓗ said...

Hahah . tbaik mya ! :p

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.