Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, April 7, 2011

[ KEBESARAN ALLAH ] Al-Quran Yang Tidak Terbakar Walaupun Van Hangus

hari selasa hari video kan...kalau hari khamis hari gambar boley???
tetibe aku rasa malas nak menaip hari ni..aku bagi gambar je la ye..
kowang tengok dan renungkanlah sendiri..:)











p/s...SUBHANALLAH...ALLAHUAKHBAR

disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post(ENTRY TERBARU KU) aku yang menarik....hehehhehe..






cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
6 Comments

6 comments:

Lina said...

kebesaran Allah s.w.t.

sabenazakey said...

subhanallah!! menakjubkan.

Kaizen Shinobi.com said...

Allahuakbar...

Budak Botak said...

MAha Suci Allah...

Atiqah Sa'ahiry said...

subhannallh

eith said...

subhanAllah~
tx 4 sharing...(:

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.