Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, March 28, 2011

[ LAWAK ] Jawapan exam yang buat para cikgu nak berhenti mengajar dan tanam kangkung...

aku tak nak gelak..kowang je la yang gelak...usus aku dah nak putus dah...asek gelak jew...
ni baru sikit....nanti lau kowang nak lagi...bagi tahu lah aku...
kowang tengoklah ye....







p/s....lau kowang berminat nak lawak camni lagi...juz gtau aku...lau tak nak...takpe2....


Comments
9 Comments

9 comments:

~::KUYA HARIS::~ said...

lawak ah.haha XD tak boleh blah yg tang expand tuh.tol2 dia expand jawapan derr.XD

atiEy_[azHa] said...

haha ! tak boleh blah betul la jawapan . skema dowh !

amny.. said...

memang xreti bahasa tu..

Miss Eiza said...

nak lagi...!nak lagi....!!!hahahaha

HaFizaH aYu said...

nak lawak ag blh??

zuneta said...

mesti la nak lagi prince...

Alam Manja said...

nak2!...
ana nak lagi!
hihhihihhhi.. lawak...=P

Mainur Hasnah said...

hahaha gila kelakar nak lagi... boleh release tension

Story of Shinigakumei.. said...

Klakar!! nak lagi lah..! hehe

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.