Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, September 15, 2011

Kaki Kanan Hancur , Tapi Muka Selamba Main Mesej

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Korang tertunggu-tunggu entry aku ek ? Hahaha..Aku sebenarnya tengah cari admin untuk blog aku ni...Ada sape-sape yang nak ? Aku akan bagi bayaran yang lumayan kepada sesiapa yang terpilih..I'm Promise..Ok,kali ni aku nak share satu gambar ngeri dengan korang semua tentang seorang lelaki yang memang cool gila la..


Selamba je kan brother ni..Walaupun kakai dia hancur,tapi muka cool je siapa boleh main mesej algi..Tabik sama lu..(^^,)...




Comments
5 Comments

5 comments:

Paris Hilton (M) said...

yekkk
selambe cengkadak di jerr

Saiazuan said...

gile tul mamat ni..

eva said...

kot msg tu dpt melupakan kesakitan.. haha ish ishh

Farah Tuhar said...

haha . pailang nye orang ek . tpi an ntah2 dye ngah tahan sakit mseg awek dye ke . cbe nengok alek reaksi muke dye tu .

Anonymous said...

walawey..sempoi bro..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.