Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, August 9, 2011

Projek Flake - Kereta Transformer Masa Akan Datang

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Aku tahu ramai yang minat Filem Transformer kan ? Tak terlepas juga yang bercita-cita nak ada kereta dan robot macam dalam cerita itu..Betul tak ? Sekarang..Semua itu bakal jadi kenyataan apabila para saintis berusaha keras dalam satu projek untuk masa akan datang yang dinamakan sebagai [ Projek Flake ].


Apa itu projek Flake ?

Project Flake adalah sebuah konsep kereta masa depan dengan idea yang benar-benar berani dan inovatif. Dengan kemampuan tranformasi seperti transformer, kereta ini direka untuk menampilkan prestasi tertinggi dari segala jenis kereta yang pernah ada.



Da Feng menciptakan konsep kereta ini sebagai kereta yang paling aerodinamik, nyaman, dan hebat. Kereta yang bodynya terlihat seperti bersisik ini dibangunkan daripada banyak panel-panel kecil yang "hidup." Panel ini akan menyesuaikan dengan sendirinya sesuai keadaan disekitar kereta. Apabila kereta sedang berjalan laju, panel-panel ini akan bergerak mencari posisi yang paling sesuai untuk menempuh angin kencang dengan lembut.

Ada sesiapa yang ingin cuba kereta ni nanti ? Harga ? Korang teka la sendiri..(^^,)..





korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini

..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )



Comments
2 Comments

2 comments:

pCL [p@kcikLie] said...

fuhh..sempoi, mengkagumkan saya..

ezzu said...

semakin canggih lh...hehe:)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.