Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, August 10, 2011

Isu Hina Islam - Arlene Tan Menafikan Sebagai Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Aku rasa semua orang dah baca kan pasal isu hina Islam [ Hajjah Sitt AlWuzara ] yang kau tulis beberapa hari yang lalu..Sekarang adalah kesinambungan daripada entry yang kau tulis hari itu..Buat pengetahuan semua,Arlene Tan telah menafikan bahawa bukan dia yang menjadi [ Hajjah Sitt AlWuzara ] seperti yang didakwa oleh GaySec.


Dia juga telah membuat laporan polis kerana perkara tersebut..Mari kita dengar apa penafian yang dia ucapkan..
" I am saddened by this situation as this is really a sick act by a bunch of people who love to simply accuse without any proof. For the record, I am absolutely not Sitt Wuzura and I have never known this person before. I was not even aware about this issue until 3 days ago where I got an alert by some facebook friends that I was being wrongfully accused. The first time I ever read her blog was also 2 days ago when I had to show evidence to the police. For your information, I have made a police report against Gaysec and anyone else for the wrongful accusation, for posting my personal details in public, and for encouraging the public to harrass me, including making death threats at me. Dear friends, please let us spread the truth during this holy month where it is not merely avoiding from eating and drinking, but most importantly avoiding from spreading lies and fitna, as well as seeking truth and enlightenment.”

Ok,sekarang korang dah baca sendiri kan..So,lepas ini kita kena berhati-hati dalam menyebarkan sesuatu berita kerana takut tersalah sebar..Aku sendiri tak tahu sapa sebenarnya [ Hajjah Sitt AlWuzara ]..Kalau bukan Arlene Tan seperti yang didedahkan oleh [ GaySec ],siapa lagi ?

Kita tunggu pendedahan Opps Ramadhan 3 oleh [ GaySec ] nanti untuk kesinambungan entry ini..Hope GaySec tidak akan buat silap..




korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini



..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )



Comments
0 Comments

0 comments:

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.