Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, August 9, 2011

Necrophilia - Buat Seks Dengan Bangkai Haiwan

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Sebelum aku meneruskan penulisan aku ni,aku nak bagi maran kepada semua pembaca supaya jangan baca entry ini jika anda seorang yang tak dapat tahan jijik dan entry ini ada unsur-unsur 18SX..Bagi sesiapa yang masih berkeras ingin baca enntry ini sampai habis,aku tak kan bertanggungjawab jika ada apa-apa yang berlaku pada korang..

Necrophilia adalah salah satu masalah mental dimana pengidap necrophilia tertarik secara seksual dengan mayat.Gambar-gambar di bawah ini mengandungi unsur 18sx yang sangat ekstrem..Jadi aku nasihatkan anda tinggalkan page ini dengan kadar yang segera.


Cantikkan perempuan kat atas tu...Kenapa la dia pilih jalan macam tu..Kalau muka macam dia,aku rasa ramai lelaki yang beratur untuk berdating..Tapi ape kan daya..Nasi sudah jadi bubur...

Sumber : pokpa




korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini







..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )



Comments
11 Comments

11 comments:

azam said...

gile keji......

Afuan Shah said...

gila!!
ada jugak org mcm ni wujud

Myvitrd said...

zalim terhadap binang..

Fadah said...

@Afuan Shah

dah nak akhir zaman

fairuz said...

kesian kat perempuan tu. membazir je mule lawa2 perangai tak senonoh. hoho

cik najihah said...

masayAllah..
kureng pahale pose jap hihi
dasatnye

zety said...

gile.
tak waras letuw.
anyway binatang ape tuh?

budakampung said...

arghhh!! menyesal gua tengok! kang dah kureng pahala pose! demm!

azrijohan said...

erkkk,menatang hape tu ek?





jom join segmen ni:

http://ping.busuk.org/view/15828

HIDAYAH said...

ya allah..nsb la minah saleh...tp yg plik xt'jwb 2...binatg ape 2?????ank kucg ke??xkn la kot..kok pnjg bebenor ek?ank biawak ke hape 2???eee serm naek geli rse...adoiii...

Mimi Suke Cupcakee said...

aku tertanya tanya..haiwan apakah itu ?

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.