Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, August 16, 2011

Kad Kahwin Ashraff Muslim Unik Bertulisan Jawi

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Banyaknya artis nak kahwin tahun ni kan ? Kali ni giliran Ashraff Muslim dan Dayana pula..Tapi seriously aku suka sangat kad kahwin mereka yang unik dari yang lain..Kad kahwin yang menggunakan tulisan jawi sebagai tulisan utama dan naskhaf Al-Quran sebagai background..Memang unik kerana tak pernah dibuat oleh mana-mana artis sebelum ini..


Unik kan ? Bagi sesiapa yang belum melihat kad kahwin Norman dan Memey,boleh lah lihat di sini ye...Ashraff Muslim bakal bernikah pada 1 Syawal ini di Mekah..Memang Islamic kan Ustaz Ashraff..Aku suka cara dia ni..Aku doakan dia dan Dayana akan bahagia sampai ke anak cucu..(^^,)...



korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )



Comments
4 Comments

4 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

sangat kretip lah

cantik sangat

:)

BeloG MTT said...

Unik..lain dari yang lain... :)

Dari tadi jenuh cari tempat nak komen.. :d

norhatizahmohamed said...

baguslaa mcm tu..ada jugak orang masih mengamalkan islam dalam kahwin, even kad dier..

Hans said...

bagus la kad raya macam nih
ada juga manfaat
:-)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.