Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, August 16, 2011

[ Kebesaran ALLAH ] Bayi Yang Mempunyai 2 Jantina

 Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Subhanallah..aku tak mampu cakap ape2 lagi bile tengok gambar kat bawah ni...
aku yakin kowang mesti dah pernah tengok kan...aku cuma nak tunjukkan kebesaran ALLAH bagi sesiapa yang belum pernah berpeluang tengok gambar kat bawah nie..aku harap dengan gambar di bawah ni..kite akan sedar betapa kerdilnya kite sebagai seorang manusia...




korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini



..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )



Comments
13 Comments

13 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

kesiannye baby tu..huhuhu~

Miss Ran said...

tak terkata

ternganga

Nur @n!sa said...

kesian kan baby 2..
mungkin ad hikmah die di cipta macam 2..
thnks la tolong jadi sumber klo x mmng x tw la ad baby nie..

NadiRah said...

subhanallah...

Farhana Jafri said...

ksianny babi tu.. klau ada dua bnda tu boleh trima lg cs bnyak je kes khunsa tp klau smpai 3 kaki.. xnormal kot.. sdih~~~

jemput singgah ANASAURUS :)

tikin said...

subhanallah..cian kt bby tu,,

cik bAtu said...

wahhh...ni 1st tyme tgk....cmane 'bnda' tu function erk ??xkn nk kncing kuar dua kott ???

Isteri @ Ibu Cute said...

Salam...Isteri @ ibu cute tengok...huhuhu sampai nak keluar airmata...sebab Isteri @ ibu cute kesiankan baby tu...

Tak boleh bayangkan kalau Isteri @ ibu cute dapat baby cam tu..mesti nangis hari2...memikirkan nasibnya..bila dewasa kelak...

Tapi apa bleh buat semua itu datang dariNya yang Maha Kuasa segala-galanya..

Dah Follow Isteri @ ibu cute ke?

http://www.hairuliza-anakku.blogsport.com/

dean said...

kecian

GadisGula-gula said...

kembar ni.. tp tak jadi kot.. hurm.. semoga ada hikmahnya

Haeruddin said...

suahanAllah...........kekuasaan ALLAH.

Muhammad Rahman said...

Subahanallah (^_^)

shaffique said...

subhanallah. kaki pun ada tiga bayi tu.


My latest entry : Poster Hero-Hero Marvel Versi Minimalis

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.