Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, August 19, 2011

Ibu Buat Seks Paksa Anak Rakam Video

Assalamualaikum dan slam sejahtera semua..

Dunia memang semakin kejam..Terbaru seorang ibu yang sanggup memaksa anaknya menjadi camera man apabila dia melakukan seks dengan ramai lelaki.Di Dallas Texas seorang ibu tunggal berusia 24 tahun kini ditahan pihak polis kerana dikatakan menyuruh anak perempuannya berusia 6 tahun menjadi cameraman ketika beliau bersenggama beramai-ramai. Ibu tunggal yang namanya dirahsiakan bagi menjaga identiti anak beliau dikatakan memaksa anaknya menjadi cameraman sebanyak beberapa kali.


Pihak polis Dallas menahan wanita ini setelah menerima laporan dari jiran. Selepas ditahan beliau mengaku melakukan hubungan seks dengan 6 lelaki secara serentak sebanyak 3 kali. Kesemua aksi senggama beliau ini dirakam oleh anak beliau dengan menggunakan telefon bimbit. Jika sabit kesalahan wanita ini boleh dipenjarakan sehingga 10 tahun dan denda USD 10 000 kerana kesalahan feloni mendedahkan kanak-kanak kepada bahan seksual. Beliau kini ditahan dipenjara kerana gagal membayar wang ikat jamin USD 50 000.

Ini bukanlah kali pertama wanita ini get in trouble. Sebelum ini jabatan kebajikan masyarakat Texas pernah menahan beliau kerana disyaki menggunakan dadah ketika mengandung pada tahun 2004. Anak perempuan beliau kini dibawah jagaanjabatan kebajikkan masyarakat sehingga kes selesai.

Kredit : blogserius


Video Panas : Kisah Sebenar Pemeriksaan Jais Di DUMC
Gambar Ngeri - Tangan Berkecai Akibat Main Mercun
[ Kebesaran ALLAH ] Bayi Yang Mempunyai 2 Jantina


# Mahu beraya bersama penyampai ERA kegemaran anda? Hantarkan jemputan anda segera di SINI

# RM400 discount for HTC Wildfire S…!!! Click Here..

# Share a photo or video of your life and be in the running to win RM1000! Click Here !!!


Comments
6 Comments

6 comments:

Fazil Hamid said...

dah la buat hal...siap ajak anak sekali...

einz miszmessy said...

selekeh...tolong la...apa punya ibu????hm....sedih~

merahitujambu said...

ada ke ptt..apa punya mak la..haish!!

AnAk dEneSor said...

ish..cian budak 2..ade pulak mcm 2..pe nk jd ..huh

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

sian lah kat anak yang tak taw pape tu

adeh la

khairul@kechik said...

gila la.. mcm2 hal.

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.