Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, August 19, 2011

Eksperimen Mercun Bola - Kelapa Berkecai

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Sape minat main mercun ? Ala..setakat mercun papan ,gasing ,dan bawang tak yah la sebut..Buat malu je..Haha..Maksud aku mercun yang superbest macam mercun
  • bola
  • robot
  • merdeka
  • ketupat
  • telor
  • botol

Baru la orang kata gempak kan..Nak aku tunjuk video gempak tak untuk korang semua yang minat main mercun superbest ? Bagi yang berminat boleh lah tengok video di bawah ni..


So,lepas tengok ni ada tak orang nak buat eksperimen guna tangan dia macam kat sini ?





# Mahu beraya bersama penyampai ERA kegemaran anda? Hantarkan jemputan anda segera di SINI

# RM400 discount for HTC Wildfire S…!!! Click Here..

# Share a photo or video of your life and be in the running to win RM1000! Click Here !!!

Comments
1 Comments

1 comments:

budakampung said...

apsal mercun dia bunyi macam tu??

ko lupa nak list mercun botol dengan telor tu prince..miahahaha

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.