Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, August 19, 2011

Angry Birds Versi Superhero Dilancarkan

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Korang minat angry birds ? Tipu lah kalau korang kata tak minat kerana budak tadika pun dah ketagih main game yang superbest ni..Macam mane pula kalau aku kata game angry birds versi superhero sudah dilancarkan ? Mesti korang terkejut kan...Hehe..Misi utama diorang berbeza dengan yang biasa kerana mereka perlu kalahkan penjahat yang mengancam keselamatan negara diorang.

Di bawah ini adalah angry birds superheroes yang telah berjaya dilancarkan...













Smart kan..So lepas ni mesti game ni bertambah gempak dengan penambahan bilangan pemain yang ketagih untuk dapat " full star "..haha..(^^,)..



# Dapatkan RM 1 dengan setiap pendaftaran yang berjaya anda lakukan di SINI..& di SINI

# Wang Tunai RM10,000 untuk anda menangi di SINI..

# Duit Raya RM25,000 daripada MayBank untuk dibawa pulang di SINI..


Comments
3 Comments

3 comments:

fairuz said...

haha gile supercow takde ke?

Phat said...

hulk tu x gemuk sgt ke??hehehe

peachippo said...

pehhh..cepat2 kuar..xsabar nak maen..hehehhehe :P

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.