Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, September 17, 2011

Awek Hot Webcam - Gadis Melayu Seksi

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..


Nak tengok video best tak ? Tapi video ni boleh buat korang stim la..(^^,)....


Amacam best tak ? Hahaha...





korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )



Comments
2 Comments

2 comments:

azam said...

ehem.......

Awan Fantasia said...

ingat apa tadi..muka dah cun tapi mcm jantan je suara dia..hahaha

Entri Terhangat!! :
Preview - Libas
7 Icons - Playboy

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.