Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, July 5, 2011

[ Pendedahan Eklusif ] Kita Ditipu Oleh Kewujudan Ular Kepala 5

Assalamualaikum...

Aku mati2 percaya yang ular berkepala 5 tu wujud..Kalau korang perasan aku pernah buat entry tentang ular berkepala 5 kan..Dekat entry ni..Tapi rupa2 nya semua tu gambar photoshop je..

Gambar Photoshop

Gambar Sebenar
Gambar Photoshop


Gambar Sebenar

Gambar Photoshop

Gambar Sebenar

Gambar Photoshop

Gambar Sebenar
Gambar ni jugak adalah palsu dan jgak diedit. Buktinya? Bila gambar ni ditengok dengan dekat ataupun close-up, memang nampak kesan editnya tu. Ni buktinya:
Nampak macam ada kesan tampal kan kat gambar ni.

Tapi satu gambar lagi yang aku tak dapat cari kebenaran dia..Kalau korang ada info pasal gambar di bawah ni sila share dengan aku ye..:)


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
15 Comments

15 comments:

saiazuan said...

ketara edit kt leher dia tu.. lgpun sume kepala dia sama je...

a yummy dishes at bloggers sports carnival http://eleventx.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-m7w1.html

Budak Botak said...

He3, sapa la photoshop nie...

Syuk Ry said...

kureng2 dia org der usehe nk menipu pon.. haha..
Semata-Mata for iPhone 4 ??

Ain_ Suke Senyum said...

Wahh . tkot plak tgk .
Ain singgah cini .
ain nk mintk tlg cument entry ni leh x ?

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

Nur Sulastri said...

tu la, gambar sekarang ni banyak menipu. huhu

shedameor said...

tengok gambar da tahu tipuu :)

dwaty said...

HAMPEH... tertipu tapi kredit tu photoshop....

Sunah Sakura said...

hurmmmm...gambar last tu tak tau lah betul ke tak... tapi keji kan kalo nak tipu.. hishhhh! nasib bek tak masuk world of record lagi...hahahah~

nabilfahmi91 said...

nampak beno nipunye...hehehe

Suhazli said...

ermmm.. suka hati orang tu je nak edit..adeesss

Pojiekyra said...

hish teruk bebeno menipunya..nampak sangat..:D

Pojiekyra said...

hish teruk bebeno menipunya..nampak sangat..:D

Ima Salsuzaima said...

mungkinndia sajw2 nak edit. hobi kot..:)

waieda said...

gmbr yg last membe sy ckp kat timang tasoh perlis...ulaar 2 mmg tmpt puja owg india kat c2....tmpat 2 kat paya.....gmbr 2 diambil oleh bdk2 yg men kat c2...

shishi.. said...

so conclusinnye pic last tu btol ke???

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.