Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, July 5, 2011

[ Mengerikan ] Daging Cincang Manusia : Tersedut Ke Dalam Kipas Kapal Terbang

Assalamualaikum..

Aku yakin korang mesti tak pernah tengok daging cincang manusia kan ? So, hari ni aku kan tunjuk pada korang tapi kau nak bagi amaran sikit..

Amaran
>>Gambar2 di bawah ini boleh membuatkan seseorang muntah hijau..Fikirkan sebelum tengok











Pendapat Aku : Macam mane la orang boleh termasuk dalam tu ye...
Pendapat Korang : ???


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
23 Comments

23 comments:

Hidayahsalleh said...

uishh!! lumat habis..a'ahkan entah mcm mana boleh sampai termasuk dlm kipas kpl terbang mcm tu..ngeri!

QaRr JaliL said...

nice...erkk..

new post : Blackhead ini membunuh

miss osixnine said...

betul2 hancur di buek eh

Edy Ramanov said...

daging hancur teruk punyer.

MARIA LIZA said...

dahsyat betul..agaknya dia nak cuci kipas tu..pilot laks tak tahu ada orang terus on kipas...ngeri...

Miss Eiza said...

tragis!

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

gila beb, macam blend daging tuk masak merah..hoho :{

nabilfahmi91 said...

biar betul!!!!!!!!!

SuzaDin said...

waaaa ... isi nyer tersembur jauh

cucu tun teja said...

leh wat kebab....

MamaEma said...

sangat mengerikan..eeeiii

Acik said...

yuck!!

diana said...

eiii...
ngeri la..

miss dynda said...

x sggup nk tgk! huhuh

**done follow u :))

beLLa said...

euww. geli je. daging je? tulangnya mana? ;p

Suhazli said...

fuh ganaz!tapi tak de la sampai muntah hijau macam prince cakap tu..haha

shafiqabdshukor said...

owh ak dpt citer ni masa praktikal kat airod.. tmpt maintenance kapal terbang....
memang keje enjin kapal terbang pon sedut udara kat depan untuk proses pembakaran dalam enjin...
tu yg boleh sedut org sekali tu...
dgr khabar tu engineer tu...
bahaya tau keje engineer ni...

ct farah said...

salute org yg kerja part engineer nie . risiko nyawa

cik najihah said...

gila lah..
ngeri

nashanadz said...

pakaian tersangkut? tak mungkin... bunuh diri? takkan takde care lain? tak muntah hijau n tkde perasaan nak muntah sbb tengok pics ni.. kalau video mungkin la.. tapi nak muntah kuning bile pk camne die ble termasuk kat situ aduyaii

JiQjiL said...

dasyat..huu

Ash Shikano said...

masya ALLAH... kesian..camna boleh sgkut kat situ..msti duk bersih kipas nie~

Miss Anisah said...

Sebenarnya bila engine run, semua org especially maintenance personnel yg ada kt situ perlu berada pada jarak tidak kurang dari 30 kaki.. Tak pun kalau sesiapa yang x tahu, kena tngok garisan merah yang ada pada engine tu.. Klau ikut peraturan, semua orang akan selamat....:-)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.