Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, July 16, 2011

Malaysia Vs Liverpool Live Streaming 16 Julai 2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Aku tau ramai antara korang yang tak sabar2 nak tengok live Malaysia Vs Liverpool petang ni pada pukul 5.45 petang di Bukit Jalil..Bagi sesiapa yang tidak dapat pergi ke sana,korang boleh tengok secara live di bawah ni ye..


Oppss..Bukan sekarang tau,tapi petang ni.Buat mase ni jangan lupa bookmark link blog ni dulu supaya petang nanti senang korang nak tengok secara live..Kalau korang rase video ni kecil sangat,korang boleh tekan butang " Full Screen " dekat sebalah tepi..:)

Korang rase sape menang ?
Aku tetap akan sokong Malaysia..Bukan 1 Malaysia ye..:)

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
7 Comments

7 comments:

adeeb khairudin said...

MALAYSIAAA

Awan Fantasia said...

Malaysia !!!!


PALING SENSASI ABAD INI!!:
LADY GAGA PAKAI.....KONDOM!!
ISU MAKCIK HINA ISLAM!!

Rahmad said...

at least malaysia ada score even kalah dengan liverpool..

jgn jadi perlawanan macam dengan Arsenal..langsung xda score..

Nizam Ijam said...

knp la xde live..hish..

ika said...

sokong malaysia..wee~~

mas amira said...

share je..

http://masamira.blogspot.com/2011/07/watch-live-soccer-streaming-liverpool.html

mas amira said...

share je

http://masamira.blogspot.com/2011/07/watch-live-soccer-streaming-liverpool.html

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.