Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, July 12, 2011

Keputusan Penuh Digi WWWOW Awards 2011

Assalamualaikum semua..

Selamat malam bagi sesiapa yang nak tido ye..Ok,aku rase ramai yang dah tau yang malam ni majlis penutupan " Digi WWWOW Awards " kan ? Ok..aku cuma nak berkongsi dengan korang semua senarai nama pemenang dalam awards tersebut..:)



Fave Person Under 15 ~ Let it be <3 Hisyam The Photographer
Fave Person Over 40 ~ brandjontan (Jon Tan)
Fave Tech Head ~ The Techno Hut
Must-Follow Personality ~ Ini Anwar Hadi
Online Shop of the Year ~ Karysma Beads and Sequins
Online Story of the Year ~ Malaysia wins AFF Suzuki Cup 
Fave Malaysian Female Online Celebrity ~ Stacy AF6
Fave Malaysian Male Online Celebrity ~ Nicholas Teo  
Top Kay Poh ~ Lee Zi Wen 
Top LOL (humor) ~ Blog Yang Amat Serius
Top Makan Makan Expert ~ Oh Malaysia 
Picture of the Year ~ Beautiful White Orchid 
Video of the Year ~ bajetnyeewww  (Anwar Hadi)
Blogger of the Year ~ Ini Anwar Hadi
Best Internet for Good Award ~ PetFinder.my
Best Internet for all Idea / Campaign ~ A.F.O Radio


Aku nak ucapkan tahniah kepada pemenang..Kebanyakkan pemenang die aku kenal sebab aku selalu blogwalking..Haha..kantoi di situ kan..

Aku juga nak ucapkan " Selamat Cuba Lagi , Mungkin Rezeki Tak De Malam Ni " kepada...
Oppss..Aku ada buat entry untuk Ujang..kalau die baca la..:)


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
4 Comments

4 comments:

shahjiehan said...

anwar hadi mmg mantap...!

Farahin Ahmad said...

anwar hadi best~

Hafeesz Amran said...

rase2 nyer anwar hadi nye video yg ade ckp pasal BAJETNYEWWWW tu tajuk dia Ewww.... :)

Gagak said...

pergh anwar hadi, 3 sekalii

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.