Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, July 8, 2011

Jalan Paling Bahaya Di Dunia

Assalamualaikum..

Sape berani ikut jalan ni sampai ke bawah aku salute die..Nak suruh aku tabik spring pun aku buat...


Mampu korang sampai bawah ?



korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
14 Comments

14 comments:

Ary ariasputera said...

hahaha... mana la dapat jalan cam ni...

Taufan Bin Ribut said...

nak lalu cam ne ni wey?atkitek yg wat jalan ni pon bijak gak..hahaha..


Entri terkini : All day i do about sexs
Entri sebelum :Sayang,bil air dah tertunggak ni.Bile nak bayar(18sx)
Watch my video songs ^_^

ARC™ said...

obviously photoshop....

Isteri Encek Bard said...

teknik gambar kot nie

Cahaya Qaseh said...

mak ai jalan... kreatif bebenorrr.... @_@

syErAh said...

ni jalan nak cari maut...orang nak bunuh diri xyah terjun bngunan dah....xD

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

ni mesti photoshop... ada pulak jalan macam tu... haha~

shafiqabdshukor said...

cian org tu...

Miss Y and Her World said...

aah. teknik editing ni. maybe photoshop ;)

Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

azeelia azman said...

berani mati lahhh nak trn jugakk.haha

Terbang Bersamaku said...

kalau brani ikut jln nie jugak, ksudnye org tue tak syg nyawa!
tp, sy percaya nie gmbar yg dah diedit photoshop..btul tak...?? hehehe...(^_____*)

alif haris said...

hahahhaha .. best sungguh jalanye :D

Cik Kay Jue said...

tak logik.. haha..

danish said...

uishh camna nak lalu niii?

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.