Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, July 7, 2011

Awak Ni Kiut Lah..Suka Tengok Awak..

Assalamualaikum..

Selamat malam ye semua..Kat sini aku nak bagi pengumuman ye..Kepada stalker2 yang nak cari awek atau kepada players yang nak cari girl,korang boleh la join fan page di bawah ini ye..

Awak nie kiut lah~

Berita baiknya,korang boleh tayang gambar korang dan minta orang undi pic korang tu..Bagi sesiapa yang banyak like,gambarnya akan ditayangkan di " Carta Top 10 Paling Popular "..Korang boleh jadi feymes dengan cepat..Tambahan lagi,admin page tersebut,( aku tak tahu siape ) sedang mencari " Lelaki paling macho " dan " gadis paling cun " edisi julai.. Kalau berminat join la..Saje nk " promote " page yang terkenal ni..

Pendapat Aku : Sori lah admin..aku tak cukup macho la nak join.. 

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
7 Comments

7 comments:

NaimJamaluddin said...

org cm naim layak tak??hehe

My Name is Mar said...

Adoyaiii...
Tak habis-habis...
Dulu issue awek bertudung..
Ni issue lain lah pulak dowh...
FB ni memang dah makin disalah guna..

Jom join!
CONTEST Jangan Lupa Lirik

azuha rahimi said...

ak cam layak jek..kui3

einz miszmessy said...

er.....tah pape jep skunk ni...um....

azeelia azman said...

hahaha.sengal.ni mmg takde kerja lahh nak create page mcm nehh.

Sunah Sakura said...

ade jugak ye benda ni? hahaha~

workshop girl said...

hahahahaha macam2 ada....malu plak join..nnt org kata perasan cute letewww....

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.