Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, July 14, 2011

[ Artis ] Fazura Kekal Bertudung Selepas Drama Tahajud Cinta

Assalamualaikum semua..

Alhamdulillah,akhirnya Fazura seorang artis yang cantik dan memiliki badan putih gebu akan kekal bertudung selepas tamatnya drama " Tahajjud Cinta ".Drama yang dikatakan bakal mengatasi drama " Nur Kasih "..

gambar kredit kepada BeautifulNara

Comel kan die bertudung..Nampak manis gitu..Sesuai digelar perempuan Melayu terakhir..Ikuti kata-kata Fazura di bawah ni ye...

Apabila memakai jubah dan purdah semasa di Jordan untuk beberapa babak dalam Tahajjud Cinta, saya berasa sangat selesa walaupun pada hakikatnya cuaca di sana tidak seperti di Malaysia. Pada mulanya agak janggal juga mengenakan pakaian Muslimah itu, namun semua itu dapat diatasi dengan bantuan pengarah dan rakan lain dan tiada sebarang masalah sepanjang tempoh penggambaran. Mungkin itu hikmahnya, untuk saya bertudung selepas ini walaupun hanya ringkas saja. Insya-Allah

Prince harap Fazura akan kekal bertudung selepas ini..Marilah semua peminat Fazura kite sama2 doakan supaya Fazura akan memnuhi kata-katanya itu..:)

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
19 Comments

19 comments:

::Cik Pija:: said...

Alhamdulillah, dah makin banyak artis bertudung. harap2 istiqamah ye Fazura. InsyaAllah bertudung takkan jadi penghalang utk dia terus berjaya. =)

Cik Aish said...

bgs la..dpt hidayah..cantik dia pakai tudung..fasha sandha tah bila pulak..

Awan Fantasia said...

sumpah comel..

TERBAIK SAAT INI!!:
UMNO Sudah Mengambil Alih KFC Holding??
VIDEO JARINGAN MALAYSIA VS ARSENAL!!

♥NuR SyAFiQah♥ said...

wauu comeynyerr..hehe

hyemynameisrasyid said...

wahh.,alhamdulillah.,bgus la.,
kalau perubahan tu dtg dari hati, insyaAllah.,akan kekal~

cik najihah said...

alhamdulillah..sukenye die stay pakai tudung..

amir aizat said...

nice!

Fadah said...

barulah betul tu... dah dapat hidayah

Haslinda Ariffin said...

Cantik sgt bila dia pakai tudung..
dan mmg minat sgt2 dgn Fazura..
hope dia akn kekal lah pakai tudung..jgn pi bukak la pasni..

Still alive said...

kan2..cntik je dy pkai tdung aaa..
still harap sgt ayu raudah nk berubah mcm ni juga..

TeAqArH said...

bagus la..alhamdulillah....^_^

azie said...

wah,bagus la alhamdulillah,eh ! kalau sudi jom ke blog sy :) http://azieismail.blogspot.com/

nadiaazira said...

me love fazura! =)

Ana Farhana said...

cantekkk nyerrr fazura..

Namee Roslan said...

fazura bertudung?? mcm x sangka nya! sbb dia kan mcm byk kontroversi gak. tp Alhamdulillah. suka sy dengar :) txs for sharing. kalau x sy tak tau dia bakal bertudung ;)

cik dot said...

alhamdulillah. akhirny ^^~

miszfazierra said...

bagus lah kalau mcm tu . alhamdulillah :) suka tgk cite tahajjud cinta tu ^^

Syahir Ramli said...

insyaAllah...cntik die brtudung...

Terbang Bersamaku said...

fazura mmg cantik bertudung...Alhamdulilah...bagus lah mcm tue..sy sentiasa doakan yg terbaik buat fazura..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.