Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, July 14, 2011

[ 18 SX ] Lelaki Membuat Tatu Payudara Di Dadanya ( 2 Gambar ) - Fail

Assalamualaikum..

Korang pernah dengar tak perkataan 18 SX FAIL yang aku tulis di tajuk aku kat atas tu..? Mesti tak pernah kan..Aku tulis sebab gambar2 di bawah ni memang FAIL..Aku tak tahu nak hurai macam mane lagi,korang tengok lah sendiri ye..


And the really worst picture below this..Pastikan korang dah sediakan baldi jika nk termuntah nanti ye..:)



Hahaha..So,amacam ? OK tak ?

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
9 Comments

9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

euuuwww...tak rela!!

saiazuan said...

diorng ni dah xde agama ke

Awan Fantasia said...

langsung x berjenis la mamat2 nie

TERBAIK SAAT INI!!:
UMNO Sudah Mengambil Alih KFC Holding??
VIDEO JARINGAN MALAYSIA VS ARSENAL!!

anismelon said...

ish ish..ape da org org nie..

prince..leh tak tukar warna "post a comment" toh..tak nampak la+sakit mata..hehehe..just bgtau je..

pRiNCe said...

aniss : thnx ye tuk tguran tu..:)..nty sy cube

Freaky said...

LOL :D

SURIA AMANDA said...

Sangat geli la dik..mana ko dpt gambar2 ni?

Princess Feyqa said...

geli bebenor!

n-ya said...

adui...pic kedua tu memang speechless...xnmpk da yg ori ngn tatu..haha

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.