Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, July 6, 2011

[ 18 SX ] Pembedahan Payudara @ Buah Dada @ Tetek ( 15 Gambar )

Assalamualaikum..

Maaf ye semua pembaca..Entry ni berunsur lucah sikit..Bukan nak ajar korang pasal seks tapi nak tunjuk pada korang semua bagaimana manusia yang tak tahu bersyukur kerana cuba mengubah dirinya daripada seorang lelaki kepada " Mak Nyah "..
















Pendapat Aku : Mati Hidup Balik Pun Aku Tak Nak Seksa Diri Aku Camni...
Pendapat Korang : ???


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
42 Comments

42 comments:

fida said...

erm.. x sanggup nak tatap gmbar lame2.

lg tak snggup nak lakukan. haishh~
terimalah diri seadanya dripada sakit2 camnie. :)

aizamia3 said...

menidakkan kejadian ciptaanNYA..

arenafon said...

menggong punya olang lah...

azam said...

ish...sakit nih....sakit jiwa skali

Taufan Bin Ribut said...

walau ape pon die tetap tak tulen.hahaha..


Entri terkini : Sayang,bil air dah tertunggak ni.Bile nak bayar(18sx)
Entri sebelum :eh (amacam pendek tak tajuk entri aku)
Watch my video songs ^_^

Miss Eunice said...

omgawd..*pengsan*

cik najihah said...

gile ke sewel..adoii

che'pi said...

WTH..... sengal betul... ini jantan nak jadi betina ek? i like yg ori... convert convert tak main... x de klass

fadhdeela said...

ngerinyer!!! xsanggup!

Amanina Azizan said...

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! org gyler jer buat mcm tuh..X sanggup den..haha

tomatokering :) said...

oke muntahhhhhhhhhhhhh -..-''

Ima Salsuzaima said...

Ya Allah..sakitnye..

Ahmad Haziq Azlan said...

macam ni rupanya implan buah dada....

iyan shazlind said...

seksa..seksa

→cik mOmey← said...

omeeegod! takot seyh...

Andrik McVean said...

oh noooooooooooooooooooooooo

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

http://andrik-mcvean.blogspot.com/

Hafeesz Amran said...

sudah bangang lg bersuluh

ika said...

tak reti bersyukur~~

fara ain said...

x rety bsyukur toi

Kamil Kahar said...

adoi...aku plak yg trase sktnye...haha...

fairuz said...

aku yang rase sakitnye. hahaha

cik eka said...

kt cni da sekse cne la nt kt sne
mak ta sgop nyah
adehhh

SPEK HITAM said...

wuyohhh~ pewittt~ mesti HAWT dari megan FOX lelaki ni lepas ni, XD

Captain said...

Buat apa nak marah kat dia...dia ..kafir. dia mestilah kelihatan cantik lps surgery....BF dia mesti suka ..

Light said...

Astaghfirullahalazim....

Tea said...

yucks!!! dh cukup dh dgn apa yg ada. xDD

oPiE iSa said...

@_@

Ayoyoyo... Taksanggup den...

Komen Sini Boleh?

pilot yohan said...

mende normal...klo x, xde laa laku kan..haha..tp klo laki yg wat tue amatlaa kesian..lol..

Nurul Solehah said...

x reti nk bersyukur betullah , x menyesal ke kalau satu hari nanti dia berjumpa gadis idaman dia selama ni ?

SpaQue said...

demm..xbersyukur..aduhai..manusia2



Entri Ngetop 15 Minit Bersama Van Der Sar di KLCC

sue perbs.. said...

astagfirullahallazim.. bersyukur lah dngn pemberian tuhan

Nizam Ijam said...

terkentut2 tgok pic nie..hu2





Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join ramai2
saya hilang bloglist sebelum nie...
Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

Shiema said...

meremang bulu roma kaki...huhuhu
tuan tanah, tumpang share :)

NiSha said...

xmmoooooooooooo syukur la aper yg dah ade..

shedameor said...

sakitnyaaaa :(

Azrin said...

ada gak org macam ni..

miezah said...

7 ktrunan pn xrela ..

yaya_flanella said...

gulp

farah izzati said...

ngerii , tak sanggup nak tengok . haih -.-'

syahnan said...

bersyukur lah dngan pembriaan tuhahn!!

Anonymous said...

we are anonymous EXPECT US

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.