Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, July 6, 2011

[ Video ] Hindi Superstar Bekerja Sebagai Penebar Roti

Assalamualaikum..

Korang mesti tertanya-tanya kan sape superstar yang aku maksudkan ni..Jangan risau korang akan tau selepas tengok video di bawah ni...Ape2 hal pastikan mata korang tak berkelip semasa tengok,kerana korang pasti terkedu bila tengoknya nanti..


Maaf..Gambar di atas tiada kena mengena dengan video di bawah ni...Hehe

Korang mampu..Hehe..Aku memang sah tak mampu..

Pendapat Aku : Boleh bikin filem penebar roti la lepas ni..haha..
Pendapat Korang : ??? ( Pendapat yang .... akan dipromote link blog die di entry aku seterusnya )

Pemenang Segmen Pendek Semalam
Korang boleh tengok di sini dan di sini..Korang bila lagi ?


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
1 Comments

1 comments:

MamaEma said...

pergghhh...terror tu..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.