Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, December 19, 2011

[ 18 SX ] Pak Cik Skodeng Awek Seksi Dalam Bas Awam

Assalamualaikum semua..

Aku tak tahu nak salahkan sape dalam hal ni...Sama ada aku nak marah pak cik tu sebab skodeng atau nak marah awek tu sebab pakai seksi macam tak cukup kain je..Mungkin aku patut salahkan dua-dua kot baru adil..Haha..Aku tak nak cakap banyak..Korang tengoklah sendiri gambar-gambar di bawah ni ye..




Sampai macam tu sekali pak cik skodeng..Best sangat ke pak cik..Aku kat sini pun rase terseksa..Haha..:)


Jangan Lupe Bace Kat Bawah Ni Ye..:)



korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
18 Comments

18 comments:

pha is said...

khusyuk je pak cik tu tengok... hehehe

Dianaa said...

Ish ish ish! #geleng kepala

Awan Fantasia said...

tua dah nak mampus..better dok kat masjid je..huhu

PALING SENSASI ABAD INI!!:
ISU MAKCIK HINA ISLAM!!
MAYA KARIN DILACURKAN!!

Fadah said...

heeeeheeee...rezeki pakcik tu laaa...

Isteri Encek Bard said...

hahahhahaaaha

Ct Aja said...

ermmm dua2 pun salah....

e.l.i.z.@ said...

dalam hal ni sy salahkan pompuan..suka sgt dedah sana sini..sifat lelaki mmg kita tau nafsu mereka hanya 1..so fikirlah sendiri

Encik JI said...

dh tnjuk, tengok jela. silap2 amek gmbr wt collection.

SURIA AMANDA said...

baik betul pakcik tuh nyer skodeng..akak rasa ppuan tuh la patut disalahkan..dah tak cukup kain agak eh...

~syue syada~ said...

HAHA..adehh, ada jugak pakcik yg macam ni..org lain mesti plik ngan pkcik tu..huhu

GincoMerahJambu said...

apesal la gatai benau pakcik tuu?

shafiqabdshukor said...

x pe la..
dh fitrah lelaki..
hehehehehe..
ni menunjukkan pakcik tu normal..
hhehehe

Princess Feyqa said...

gatal glew pakcik tu

Pendamba Mawar said...

hahaha..xtahan..

Azreem said...

siap tertunduk2 tu..tak pandai cover line langsung..hahahaha...

Post Terkini: Pakej IPhone 4 termurah

winna shinta said...

kot ye pon sorok2 la nak skodeng. nmpak beno gatalnyer. hahahha :P

shishi.. said...

tu la da tua2 wat prangai..

una ahmad said...

kemain pkcik tu. pkcik oi. kubuq seru nma berpuloh kali stiap hari. ha ha

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.