Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, December 19, 2011

Tips Buat Puting Susu Buah Dada Lebih Seksi

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Nak tengok gambar-gambar yang lawak tak ? Gambar seorang lelaki yang ingin membuat puting payudaranya lebih seksi daripada sebelumnya..Aku pun tak pasti kenapa dia buat macam tu..Korang la judge sendiri ye..(^^,)...






korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )



Comments
2 Comments

2 comments:

→cik mOmey← said...

nak judge bole ?? maybe laki nie gay ! hahaha..

Freaky said...

wuahaha memang takkan nak ikut la :D

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.