Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, June 24, 2011

[ Video ] Apabila Kentut Pun Di X-Ray..Inilah Jadinya..

Assalamualaikum..

korang pernah tengok kentut tak ? haha..mungkin korang tak pernah tapi kalau Ujang pernah kot..Kan die raja kentut..Entry aku ni bukan pasal Ujang tau..Die kan dah kahwin,tak baik lah main kutuk-kutuk ni kan..haha..Ok,bagi sesiapa yang tak pernah tengok kentut,hari korang berpeluang untuk tengok kentut..So,tengok baik2 k...muahahahaha..

Gambar ni tak de kaitan k..huhu..



p/s...jangan kentut di sini k..hahaha..:)

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
5 Comments

5 comments:

MARIA LIZA said...

patut la bau dia baik punye...

アヌム ちゃん said...

penah tengok gmbar ni.heheh

Adibah Jumali said...

terbaik.. hahah

Aman Ibrahim said...

hahahha terbaik!

Suhazli said...

haha adakah ini betul?asap hitam woo.. eeeeee

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.