Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, June 24, 2011

Siapa Nak Bagi Dara Dia ? Aku Nak Bagi Iphone 4 Sebijik

Assalamualaikum..

ok..Semalam aku baru beli iphone 4 sebijik..Tapi aku tak pandai nak guna.So,sape2 kat sini nak bagi dara dia pada aku untuk ditukarkan dengan iphone 4 aku ni..muahaha..amacam macam orang gila seks kan..Copp..Aku bukan gila seks ok..Tapi aku dah rase duni ni nak kiamat la.Sanggup sorang minah ni buat iklan untuk jual dara dia kat internet untuk dapatkan iphone 4..Lawak tahap gaban kan..Sampai aku rase nak hentak kepala kat dinding jew..



 " Seperti dilapor dari Biznewschina, seorang gadis kelahiran tahun 90 mengatakan ingin sekali membeli iPhone4, namun ayahnya tidak mahu membelikannya.
Dalam postingnya di twitter, dia pun memutuskan untuk menyerahkan keperawanannya demi mendapatkan telefon bimbit terbaru tersebut.
Dia pun mengupload fotonya lengkap dengan data diri bagi siapa yang ingin membelikannya iPhone4.
Banyak komen diterima dan bernada negatif, ramai yang mengatakan bahawa dengan menyerahkan keperawanannya sangat tidak sepadan dengan mendapatkan telefon bimbit tersebut.
Seperti dilapor Straits Times, Khamis (23/6/2011), pada April lalu, seorang pemuda berusia 17 tahun membeli sebuah iPad dan telefon genggam dengan menjual sebuah ginjalnya seharga 22 ribu yuan. "

p/s..So ada sape2 nak tukarkan dara dia dengan iphone4 aku tak ?hahaha


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
11 Comments

11 comments:

farisha adnan said...

tajuk entry die..terkejut anak2 dara kat luar sana baca..kang kalu dia baling dengan i phone tu kan bru tau..

yasmine danny said...

Mak ai.. I-pHone4 dGn DaRa..
haha.. org yG Kurg Siuman Jek wat.. =p
Btw, TahNiaH dPt BeLi I-Phone4..
hehehe.. (kopak duit.. huhu.. )
awk beLi kat Ne n Harga bpe dpt??

HaFizaH aYu said...

tajuk en3 gempak tu!!terkjut tgk

♥suNa husNa♥ said...

iphone tu..huhu

Cik Kamoo said...

keje giles nie

einz miszmessy said...

nak ke dapatkan dara dgn cmtu???um....:(

einz miszmessy said...

nak ke dapatkan dara dgn cmtu???um....:(

aien said...

Fuyoo , kalau aku bagi kau seliper jepun aku , kau nak tak belikan aku bb torch ? hahahaha .

Nazreen_Senget said...

nc topic..
iphone 4 salah 1 handphone idaman aku gak tu...hahaha

Akeyla Frr . said...

Astaghfirullahal'aziim :)

Akeyla Frr . said...

Btw , thanks Prince ^^

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.