Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, June 25, 2011

Ruangan Mencari Jodoh # 1 : Little Twinkle( Dila Shaffei )

Assalamualaikum,

Selamat pagi semua..Hari ini aku nak buat ruangan mencari jodoh untuk sesiapa yang merasa susah mendapatkan jodoh dia..So,sebagai permulaan nya aku akan promote kan satu gambar pada korang semua..Bagi sesiapa yang berkenan di hati,boleh contact aku ye,aku akan uruskan pertemuan korang supaya dapat face to face dari jarak yang dekat..Bak kata orang tua kan, " Tak Kenal ,Maka Tak Cinta "..

1.Applicant


Nama : Little Twinkle
Umur : 21
Ciri-ciri Lelaki Yang Dicari : Handsome,Baik,Bertanggungjawab,Memahami
Lain-lain : Suka Menambah Kenalan

Ok,jangan terbeliak biji mata ye bagi lelaki di luar sane..Anak dara orang tu..Jangan copy gambar ni..Sebab gambar ini adalah copy right..Kalau korang betul2 berminat nak kenal,just PM me dan tinggalkan komen dekat comment box aku kat bawah ni..Jangan berebut..Setiap orang berpeluang tinggi..

Haha..juz kidding..Sebenarnya dia kawan aku..dia masuk contest dan minta aku tolong promote kan gambar dia..Sesiapa yang dah berkenan di hati hati, " like " lah gambar die..Bantu die ye..

ok..Tolong vote untuk die ye..Mula-mula, like fan page di bawah ni...


Then,korang like la pic die...


Pesanan Little
Saya nk ucapkan banyak2 terima kasih bagi sesiapa yng sudi like gambar saya..Saya betul2 hargai..

p/s..Hukhuk..So,ape lagi..pergilah " like" cepat2 ye...:)..Nak berkenalan jugak?Just PM aku k ..:)


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
6 Comments

6 comments:

Jo Qusary said...

Waahh... best best... aku nak tiru kaedah nie leh tak... nak tolong kengkawan aku yg teringin cari jodoh tu capai impian diorg memandangkan diorg tak player mcm aku, hehehe...

alif ismail said...

salam..
hahahah... ade jugak ke contest yang macam ni??? tapi ni just main2 je kan??? heheheh...

lelaki bleh join jugak ke???

ngeeee....

pRiNCe said...

aliff : dia masuk contest btul2 la..sy just tlg promote untuk kawan sy jew..

ghab van hal said...

lalalalala...kontes ke? kalau nak kenal gak can??lalala..

Yuldecraft said...

salam. meh singgah blog saya, byk handmade felt kraf yg comel2 untuk anda miliki. :))

KPGisMe said...

nak duit rm50 tuu..macamane??hehehe

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.