Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, June 24, 2011

" Bang , jom g jalan jalan " [ Prince ]



Jom kawan2..kite pergi jalan2..:)


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
16 Comments

16 comments:

haslinda said...

hallooo... jln2 sini dari blog abg ben :)

jemput jln2 blog kte :)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

salwaismail said...

salwa pun join jugak segmen ni. hehe
:D

http://salwaismail.blogspot.com

Shuk_ArChie said...

hey... jalan sini.. :)
Klik Sini untuk melawat blog saya!

Metz bUjang said...

Bujang jalan sini hehehe

http://metzbujang.blogspot.com/

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam perkenalan dari saya :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

solomolo said...

singgah jejalan kat sini...

Cik Ezy said...

dtg jalan2 kat cni..
=)

Fakhrul Izzat bin Ahmad Shukri said...

saya join segmen abg Ben jugak ! hehe..kindly visit mine at http://fakhrulizzat.blogspot.com/

Ray Garcia said...

Singgah kejap ek... :)

IKUTSUKAHATIAKUJE

Fadzmie Mohamad said...

Singgah dari segmen BA. :)

# macam mana nak handle a self-centered person #

salwaismail said...

salwa singgah. hehe
:)
http://salwaismail.blogspot.com

Muhamad Syafiq said...

bw sini..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

hanyzham hadny said...

jejalan kat sini & already follow u.
kalo sudi datang la singgah & follow balik.tapi sudi2 kan la

.fariza. said...

menapak ke sini.
moga terus maju maju tuan blog ~

Lulu Caldina said...

Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

imnabila said...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.