Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, June 24, 2011

Apabila Wujudnya Underwear 1 Malaysia..Ada Sesiapa Mahu Beli ?

assalamualaikum..

selamat pagi semua...semalam waktu blogwalking aku terjumpa satu gambar yang sangat menarik..aku rasa korang pun mesti tertarik..sebab ape,sebab gambar ni pandai menarik perhatian orang yang tengok..sampai aku pun terus tarik diri bila aku tengok..haha..mesti korang pening kan sebab banyak pertanyaan " tarik " dalam entry aku ni..ok..ini adalah entry pengiklanan,sape yang tak berminat sila tarik diri sekarang..muahahahahaha..


" Belilah Barangan Buatan 1 Malaysia "
" Support lah Buatan Malaysia "

haha..ape lagi..terus la pergi pasar raya dan cari underwear macam ni..pasti korang tertarik cam aku tarik diri..:)

p/s...aku rase nak gelak jew..:)


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
9 Comments

9 comments:

asmira surianie said...

tamo tamo..ni spender laki..ahahah

kira kekuri said...

hahah ndak la kali

QueenImah said...

beli la barangan tempatan . .
nasib tak ada underware pompuan..kalau ada..ima tarik diri juga...hahahaha

Anne Nurain said...

ish.. macam2 laa..
gurls, jan heran lau lepas ni ada bra 1 malaysia jgk..
ahahaha..

MARIA LIZA said...

bagus la tu...promo kat orang luar...

Nadya O'Conner said...

Nad promote blog ini dalam entry ini >>Miss Nadya Promote Blog Part 2

eddy syrol said...

tanak lerrr...

jom terjah...




SABAR MENCAPAI IMPIAN






MINTA DERMA KE MINTA SEDEKAH

Syafiq Yahaya said...

haha..dlm ebay ade?haha

mama comel said...

haha..adeh...macam2 1 la skang ni..jgn dia buat kempem 1 org 1 anak sudahlah....

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.