Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, June 22, 2011

[ Lawak ] Equation Yang Gila


p/s...entry ni adalah entry lama aku..aku just repost semula sebab aku tak boley upload gambar malam ni..blogspot but hal lagi..jangan marah ye..aku saje je gurau2..:)


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
12 Comments

12 comments:

MARIA LIZA said...

ye ke??? tipu la...

RepublicAku said...

ntah tak tau pulak...

wanbu said...

no komen... ha3

einz miszmessy said...

agree....but girl is something special in this world...bcoz of them colors the world~

einz miszmessy said...

agree....but girl is something special in this world...bcoz of them colors the world~

Budak Botak said...

he3, bukan semua camni. Pandai2 la cari...

Entry terbaru -> Blogger Buat Segmen Wordless Wednesday & Spontaneous Thursday Patut Bersara... (",)

Inma Ruziana said...

hahaha. sy nak support jwpan einz :D

Dayana AZ said...

amboi3..

msredcheesecake said...

Mr prince,
Ya setuju...hahaa...tapi laki tetap nak kat pompuan yg problem...sebab pompuan problem ni biasanya cun...yg tak problem kurang cun...hheeee...

myravea said...

haha..macam2 ek :p

cucu tun teja said...

@myravea ni profesor mana l;a yang cipta equation ni.... ish3.....

BlueiceButterfly said...

~sapa la yang rajin sangat cari idea wat equation 2..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.