Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, June 22, 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU [ Prince ]


blog aku tak best..tapi aku suka join segmen abg ben..:)


iklan

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah mister + barangan..

berminat ?? klik sini


Comments
94 Comments

94 comments:

Hafizzi Aziz said...

dtg singgah jup.

http://www.fizgraphic.com/

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

BeloG MTT said...

toinkkk toinkkk~ BeloG MTT

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty singgah sini ...=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku-amin said...

Singgah sini

http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

Lavender Lassie Roses said...

Saya datang Singgah sini.. :) Visit saya juge yer.. maaceh :)
http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mrs.Yie said...

http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuRuL said...

hi..
am here..
:))

http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alisya said...

Dtg dr segmen APKPA

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

misscha said...

Olla,

singgah dr segmen mr ben : meh terjah list blog.....

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

♥ PeLanGie ♥ said...

singgah sini (:

http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

normala_ali said...

singgah sini.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aienhashimm said...

hyeHYE ..
nakk selitt sikittt .

http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

:D

farahin nasir said...

No 139 datang melapor dirik!

datang n tinggalkan link.. :)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadzirah K. said...

woot2..
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sukma Bintara said...

http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah sini =)

ir yien 9897 said...

yien suka

meramai kan segmen abg ben =)

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadya O'Conner said...

no 41 singgah..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

teynteyn the doll said...

teynteyn datang hehehe

http://teynteyndoll.blogspot.com/

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

jguk kwn2..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

haha said...

hye :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sunah Sakura said...

Datang sini nak promosi2...

http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/wordless-wednesday-8-aku-promosi-kau.html

haha said...

hye :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Shehan Ismail said...

Hi..Mommy datang kaco2.. ;p http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html Ur blog dh disenaraiputihkan dalam entry baru Mommy nt.. Heeeee…

Mr.Baiz said...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

si cantik sally said...

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hye terjah sat

Muhamad Syafiq said...

dari segmen APKPA..


http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

TWEETY BERT said...

salam singgah segmen bro ben

http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

~HanAlia said...

singgah2 huhu


http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

not irene said...

Salam

endurance betul....

saya tinggalkan url jemput jenguk saya

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

アヌム ちゃん said...

singgah2~
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Areliff said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sukasuki said...

promosi anda hangat??

hehehe...jom2 datang sini:

http://sailaaf.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Jahidih Saili said...

jenguk sini:)

http://jahidihsaili.blogspot.com

saiazuan said...

terjah sini n promote :D

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

~syue~ said...

http://syuesyada.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hadifar-fyda said...

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ said...

bw here..:)


http://feruzmunirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaki Wayang said...

Nak join...singgah tau kat blog...http://informations-the.blogspot.com/

said...

Singgah sini..

http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad said...

promosi blog ni

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

amiena said...

saya singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Zinnirah Humaira said...

http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

SInggah :D

azam said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
salam singgah dan follow²

PiekaSahaja said...

http://sahajaitupieka.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

niena shopping2u said...

baru sempat.. bz ngan keja sikit

http://www.my-shopping2u.com/

msredcheesecake said...

Olaaa

msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

eddie yustin said...

singgah...

http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/

Rai said...

toin toin

Segmen Promosi

::Miss Hearty:: said...

datang sini^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Zinnirah Humaira said...

Singgah :D

http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

said...

Singgah sini..

http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ZIPPO MILLER said...

uiiii meriah gile..dtg dari sagmen BA

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

genkconer said...

Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk
http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

jom join segmen genk lak

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

(bloglist)

Golden Rose said...

terjah dari APKPA...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

SiBudakKurus said...

i'm here
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Carl id said...

saya singgah sana sini...sebab saya tgok ramai btul orang jln2 petang ni

SweetLikeWhat said...

singgah

http://sweetlikewhat.blogspot.com

SweetLikeWhat said...

singgah

http://sweetlikewhat.blogspot.com

farra8979 said...

salam...

kunjungan balas dr blog BEN... ^___^

SiBudakKurus said...

i'm here
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

lepak.com.my said...

terjah

http://easy-xs.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mumui said...

singgah sini .... =)
jom ke blog saya pulak... =)

GaRy™ said...

http://garyasip.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mama shifa said...

balas kunjungan
maaf lambat

http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

emmajean said...

datang singgah balik

http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi.html

Emma dah join dah segmen nie...

http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/anda-bagi-gambar-prince-bagi-rm50.html

Cda CdOot said...

Terjah !!!

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fyna said...

fyna singgah sini.
dari segmen abg ben.

http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

KuNanGKuNanG said...

singgah smula

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mama shifa said...

mama singgah gak walau dah terlambat

http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nanti singgahlah balik yer
ada kupon pizza dan mcd tau

'CikMimiEy' said...

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sori , lambat :)

ann said...

singgah sini juge..

http://annyoo6609.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

'mitchie' yusoff said...

http://rahimyusoff.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
nice blog..nak follow ar
follow ar my blog ok..

nana riduwan said...

maaf nana lambat..jom saling memPROMOTE.. :)

http://nanacyunkdye.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

-✿Ayu✿- said...

dtg dgn rombongan cik kiah...

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr iZzo (^^,) said...

datang jugak walaupun terlewat..huhu

http://themrizzo.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alia Natasha said...

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html


alia datang juga walalupun tempoh lawatan sudah tamat T__T soorry , tadi tak online pegi lain . huhu

Azzah said...

singgah balas kunjungan untuk promosi..wah nak dapat rm 50 lah

saiazuan said...

terjah sini.. tgl trace :D make a win-win situation

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/list-blog-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

i'm ezza haniza said...

uiksssssssss..........datang siniiiiii and follow...sori lambat :)

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

bombay said...

sory lambat responn.thankz sudi dtg singgah blog sy..:)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nabila Huda said...

singgah

http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Carl id said...

salam..datng mlm2 ni mbalas kunjungan. Tq sbb datg petang td

BiNtaNg HaTi said...

hai salam kenal...baru berkesempatan membuat kunjungan balas kat sini...:)

http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

NasZ said...

salam kenal...

dah follow awak..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

aku dan segalanya said...

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

dah follow akan di senaraikan jap lg...

Sharif Dez said...

No 146 lapor diri. Terima kasih berkunjung ke blog saya.

Datang Nak Promosi Blog.

YAYA AZURA said...

maaf..lambat bals kunjungan ...^^

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/senarai-link-aku-promosi-kau-promosi.html

cik Ida said...

hey, saya datang jenguk blog kamu. feel free to hit me back yeah :).meet new friends :)"


Inspire of life

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.