Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, May 1, 2011

Ko-Ma Pop Malaysia : Kumpulan Gula Gula Dan 24/7

assalamualaikum...

selamat petang semua..amacam..bes tak tajuk kat atas tu...hahahaha...korang dah tau kew berita tergempar pasal penubuhan kumpulan ni di Malaysia..yang tiru ala-ala k-pop tu...mungkin dyowang nak tarik peminat supaya gilakan dyowang kot...hahaha..kenapa aku tulis KO-MA..sebab Korea + Malaysia..so..kalau kite tengok nanti..ntah2 ngan kite pun boleh jadi koma...hahahaha..k..aku tunjuk korang bukti2 yang aku dapat dari pelbagai sumber ye...:)

KUMPULAN GULA-GULA




pakaian dyowang manis macam gula-gula kan...muahahahaha,,,

Sekumpulan gadis yang juga mencuba nasib menjadi kumpulan Kari-POP Malaysia. Kumpulan ini dianggotai 6 orang gadis. Mereka mendakwa 4 dari ahli kumpulan mereka beragama Kristian dan selebihnya beragama Islam.Okeh, macam biasalah kat Malaysia ni, lepas ada Spice Girls dulu, kita nak ada jugak Spice Girls Malaysia, maka lahirlah Feminin. So, sekarang ni, kita dah ada Wondergirls, maka apa lagi yang boleh difikirkan oleh produser-produser di Malaysia selain mewujudkan jenama Wondergirls Malaysia. Maka lahirlah Gula-Gula. Cool. Super Cool. Tapi lepas tengok gambar promosi diorang je lah aku rasa nama Gula-Gula ni cool. Bab menyanyi? Itu aku tak pasti.hahahaha...

Sebab Sebab Aku  " SUKE " Gula Gula !
  • Seksi dan seksa
  • Meniru 
  • " Cute "
  •  Menggoda keimanan lelaki
  • Pakai singkat singkat.
  • Aku Tak Tahu motif kumpulan ni.

 KUMPULAN 24/7



ok...lelaki idaman wanita Malaysia...huhu..


Mereka mendakwa merekalah kumpulan Kari-POP pertama di Malaysia.Khabarnya diorang cari ahli ke 10. Korang tak nak cuba? Gula-Gula masih okey sebab mata aku masih sedap memandang mereka. Ni ada satu lagi kumpulan K-Pop yang Super ANNOYING. Kalau di Korea mereka ada 2PM, kat Malaysia kita ada 24:7.


Sebab sebab aku " SUKA " 24:7 !
  • 100% " Korea "
  • "Smart , Handsome , Macho "
  • " Tough "
  • Tak De Idea Dah..hehehehe..
ok..semua entry yang aku buat kat atas tu sebenarnya aku edit dari 3 website..hahaha...korang nak tahu lebih lanjut ??? tengok link kat bawah ni...
p/s...jangan marah aku...muahahaha..


Comments
9 Comments

9 comments:

AiMaN said...

haram jadah sungguh kumpulan laki tuh..

Ummu Khaulah Hasan said...

hahah ! tak menahan..
nak populer, perlu ke seksi?
nak populer, perlu ke tunjuk pusat bagi cek abang cek abang 24:7 tu?
aiyoooo~

geliss..
boley demam aku tengok. heeee~

Ija said...

tak payah ler nak jd Kpop, Kpop tu lahirnya kat korea, kalau Jpop dari Jepun & kalau lahirnya kat malaysia Mpop ler namanya..tak tau lah pulak kalau2 mereka nyanyi ni dlm bahasa korea..

SiS NaD said...

SaLaM...

oWH!~ SaNGaT MeMaLuKaN , oK!~ MeReka oraNG MeLaYu KaN? iSH3!~ PoYo GiLa!!!~ (^_____^)V

SiS NaD said...

SaLaM...

oWH!~ SaNGaT MeMaLuKaN , oK!~ MeReka oraNG MeLaYu KaN? iSH3!~ PoYo GiLa!!!~ (^_____^)V

EJA said...

ewwwwwww....macam gay ja aku tgok..

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

euuwww...geli tol tgok yg group lelaki tu..klau semuanye badan tough n ensem,xpe r jugak..ni ramai plak yg muke poyo...booooooo...x suke..

Alan said...

aku suka kumpulan gula gula sebab dorang cun..group jantan buat apa aku nak suka

Just Feminin said...

FYI, Feminin hadir dahulu sebagai penyanyi diawal 90an sblm kewujudan Spice Girls. Elite yg ditubuhkan utk menjadi Spice Girls Malaysia...

Feminin still legend!!!
Visit us http://justfeminin.blogspot.com/

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.