Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, May 1, 2011

Jom Undi Ben Ashaari , Yuyu Zulaikha & Mat Gebu

assalamualaikum semua..

sejuk giler malam ni..sampai aku nak update entry pun tak de idea....huhu..tapi aku tak nak membiarkan blog aku tanpa entry sebelum aku tido...so,aku nak mintak korang semua tolong undi sifu-sifu aku ni...korang mesti pelik kan kenape aku gatal2 nak promote dyorang...padahal blog aku bukan ada orang nak masuk pun...sebenarnya aku harap,aku dapat la balas budi dyorang..abg Ben pernah tolong promote aku punye cabutan bertuah..abang mat lak pernah promote aku punye bloglists...yuyu ??? huhu..die pernah masukkan aku dalam blog list die...tapi sekarang ni dah tak de dah..so tak de lah referral link dari die lagi..tapi tak pe...sekurangnya dyorang bertiga pernah bagi traffik yang banyak pada aku..so..aku harap pertolongan kecik aku ni ada la gak membuahakan hasil walaupun sedikit..yela..aku mane mampu nak tarik ramai orang..tapi aku cube mane yang mampu jew..so..kawan2 semua..jom kite undi semua..kite doakan diorang menang ye..klik pada name dyorang kat bawah ni untuk undi ye..:)



korang mesti pelik kan kenape aku tak join...hahaha..aku rase aku tak layan la nak join..kalau aku masuk pun..bukan ada orang undi aku pun kan..hehhe..so..aku undi lah sape2 yang banyak menolong aku...:)..korang pun support la sifu-sifu aku ni ye...:)

jangan lupe jugak yang ini ye...


Comments
3 Comments

3 comments:

Rozuan Ismail said...

maaf.sekadar bertanya.boleh ke undi banyak calon.hari tu try tapi x dapat.

pRiNCe said...

sori..sy pun xtau..sy juz tolong promote je..:)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

alooo...cik bunga tak promote :( sob..sob...


Cik Bunga bukak langkah neyh, jage2 haaa... adehh, dehhh

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.