Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, May 7, 2011

[ Fuyooh !! ] Aku Jumpa CIK EPAL And The Gang Di Midvalley

update !!!

assalamualaikum..

http://cikepal06.blogspot.com/

fuhhhhh....penat seh...3 hari ni aku asek keluar jew...hari Jumaat ke Times Square...hari Sabtu ke Bukit Broga..Hari ke-3 lak ke mid...tapi yang aku paling tak expect hari ni ialah aku jumpe cik epal and the gang...haha...kantoi diorang baru lepas menternak lemak ..kih3...waktu aku jumpa diorang tu..waktu kat center midvalley tu..aku tolong tangkap gambar member aku dengan seorang puteri...serius cam anak patung puteri tu..hahaha...aku pun rase nak tangkap gambar..tapi bile aku tengok si puteri tu pakai kasut tumit tinggi..so aku tak jadilah..cancel sebab die lebih tinggi dari aku...malu aku...hahaha...


ok..berbalik pada cerita yang asal..mula2 aku tak yakin yang aku nampak tu betul2 cik epal..so,aku suruhlah member aku yang tanye..then member aku ni lak tersalah tanye perempuan lain..so..cik epal and the gang tergelak la..waktu tu aku datang la dan tanye sendiri..mang sah tu cik epal..hahaha...diorang hari ni (berempat) same2 menternak lemak..yang betnya semua empat2 orang tu blogger termasuk aku la..so..aku orang yang ke-5..kih3...perasan lak aku kan..:)

korang mesti tak sangka kan yang hajat aku tercapai..ape hajat aku ek ?? sebenarnya aku harap aku dapat lah jumpe blogger lain sekitar kl ni..tak kisah la sape2...akhirnye setelah 4 bulan bape hari ntah aku ada dalam dunia blogger ni..aku dapat jumpe diorang...bestttttttttt kot...korang jangan jeles ye...hahaha..

aku tau..korang mesti tak percaya kan cerita aku ni sebab tak de gambar..tapi tak pelah..aku tak kisah pun..
lagi pun aku mang terlupa nak bergambar dengan diorang tadi..sebab kawan aku menunggu..(kawan yang aku keluar tu..) haha...nervous la katekan..nasib bek kawan cik epal ingatkan kitorang supaya bergambar..so aku berjaya la bergambar dengan cik epal...tapi gamabar tu ada dalam kamera DSLR kawan lelaki die tu..:)
ok..kat bawah ni la name2 dan pic cik epal and the gang...



cun tak diorang ?? hahaha..ok..sebenarnya ada 2 orang lelaki lagi..tapi aku tak jumpa blog diorang lagi...nanti aku update lagi ye...ni la akibatnya lame x blogwalking sebb exam punye pasal...hehe..pupye..nak tido..:)

 ok..cam yang aku janjikan tadi...aku akan bagi gambar dn url blog 2 orang lagi kan...pic ni pun aku ambik dari blog cik epal..:)thnx cik epal...:)



Comments
13 Comments

13 comments:

SiS NaD said...

SaLaM...

WaH!~ DaH JuMPa CiK ePal Tu... SiS JuMPa KaT BLoG Je.. heHe!~ (^_____^)V

Fadah said...

syoknyer...

cik pulau said...

best dapat jumpa blogger ni..
apatah lagi kalau dapat jumpa blogger yang femes emos macam cik epal tu,.^^,

nuR izyan said...

wah!best ah jmpe cik epal..
nk jmpe gak :)

zie said...

bestnya dapat jmp cik epal..

momochan said...

best tuh dpt jupe :)

Hanim Nordin said...

jeles gile. haha

soffya cik bulan said...

wahh best ah dia jumpa retiss.hehe

akmalhilmi said...

bosan aku jumpa dia
hahhhahaah
:p

jokes CE :p

Intanberlian said...

huhu tak pernah terserempak dngan mana2 blogger.

Rahmad said...

wah bertuah dpt jumpa cik epal..

soooooour said...

aq jumpa black dgn awek dia time kat kfc td...black dress up simple je..selipar jamban ngn seluar pendek...wakakaka..

Juaina Falihin said...

sy pun dah pnah jumpe cik epal kat klas pnampilan diri..die sporting sgt.. =)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.