Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, April 19, 2011

[ Tak Seram Pun ] Betul Ke Ni Gambar Hantu ??? Atau Kena Edit ???

assalamualaikum...semalam aku ada bagi video best pada kowang kan..
sekarang aku nak bagi gambar2 hantu lak pada kowang semua...sebenarnya aku pun tak pasti sama ada gambar ni betul atau tak..tujuan aku post sebenarnya nak minta pandangan kowang pasal semua gambar ni...
samada gambar ni betul atau telah diedit...aku tak hebat sangat bab2 komputer ni...aku dapat gambar kat bawah ni daripada kawan aku....die bersungguh2 kata yang gambar ni betul semua...sekarang giliran kowang lak untuk tengok kebenaran gambar2 di bawah...kowang tengoklah sendiri...jangan risau..gambar kat bawah tak menakutkan pun...:)













p/s...so ape pendapat kowang???betul kew gambar2 nie?

Comments
14 Comments

14 comments:

syud@_ramli said...

hehehe.. ade gambar nmpak cam real.. ade jgak yg nmpak cam edit.. heee..

cikk EME :] said...

Assalamualaikum..
kebanyakannya nmpak cam edit.
ehee :)

SiS NaD said...

SaLaM... SiS RaSa SeMua GMBaR eDiT La.. HuHu!~ (^_____^)V

Rozuan Ismail said...

MASA DEKAT MATRIX DLU,PERNAH TGK GMBR 7 HNTU DLM 1 GMBR TP BUKAN DI EDIT.MASA TU DIORANG SMIK GMBR LEPAS PERFORM ULIK MAYANG.MEMANG DARI CAMERA

Belalang Hijau said...

ntah2 gambar kawan dia sendiri atau gambar orang lalu lalang dia ter snap sekali...ngee

Belalang Hijau said...

ntah2 gambar kawan dia sendiri atau gambar orang lalu lalang dia ter snap sekali...ngee

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

majoriti tipu tuh... kite bakoOoo antu tipu tu sumerr, heheh :p

miss flora said...

err..<---lemah smangat

teha (cik teah rusli) said...

x sume nmpak mcm real...

GadisGula-gula said...

edit je kot? ala.. skunk ni mcm2 leyh jadi

MEOW-MEOW said...

hehe~ ade yg nampk real,ade yg tak.. (takut2 berani ni..) but,nk tgk yg real punye.. meh dtg sekolah time senja,kita buat dikir barat.. ade berani? :)

Miss A said...

takut gak tgk.tp,ada gak la yg nmpak real,yg lain tu,no comment.huhu

Miss A said...

takut gak tgk.tp,ada gak la yg nmpak real,yg lain tu,no comment.huhu

dean said...

xbest..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.