Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, April 19, 2011

[ Kecewa Dan Geram ] Tulis Surat Selepas Buang Bayi

gambar sekadar hiasan

assalamualaikum...korang ada baca tak entry aku pagi tadi...kalau korang tak baca..memang rugi...
serius aku cakap..gambar tu memang betul2 menginsafkan aku tentang kebesaran ALLAH S.W.T...
kalau kowang tak percaya tengoklah...aku tak mau cakap banyak...malam ni aku pun nak bagi satu entry sal baby gak..

tapi entry ni sedih sikit..sebab pasal pembuangan bayi oleh seorang perempuan yang kejam dan berpelajaran...kowang pelik tak nape aku cakap perempuan tu berpelajaran ???? sebab die siap tulis surat lagi kepada sesiapa yang jumpe mayat bayi die tu supaya tolong kebumikan...kalau kowang pikir aku tipu..kowang bacelah sendiri surat kat bawah ni....sedih bile aku bace..tak sangka wujud orang macam ni kat dunia ni...
ape dah nak jadi dengan dunia kite ni...


p/s...ape yang kowang rase bile bace surat tu??

Comments
5 Comments

5 comments:

eton said...

rasa nak kutuk pun ade, rasa sedih pun ade.. hummm tu la ape yg aku rasa..

ayu aziz said...

dia buat anak dia macam kucing je..!!!
apa tak berupaya plak nak kebumi kan??
masa buat berupaya sangat lah kan..
manusia2...

Isteri @ Ibu Cute said...

Salam...Diary seorang remaja..

Huhuhu memang betul sedihhhh

Follow la Isteri@ibu cute

http://www.hairuliza-anakku.blogsport.com/

cik bAtu said...

rase nk lempang lajulaju !!!
hadoy~

NUR AYNIE said...

kejam huhuhU~~~

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.