Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, April 19, 2011

[ Seram Dan Menakutkan ] Jangan Tengok Kalau Ada Penyakit Jantung

assalamualaiku,...bile aku godek2 youtube dengan broadband yang lembab...terasa sangat menyampah...tapi apakan daya..kite mesti banyak bersabar kan..ini pun aku kena tunggu dekat sejam baru dapat tulis 1 entry tuk kowang semua..video kat bawah ni adalah kenangan paling lawak pernah aku alami waktu sekolah menengah dulu..bukan ape..aku tengok kawan aku menggigil lepas tengok video kat bawah ni..

aku pun adala tengok gak..tapi aku tak menjerit..yela..aku nak cover macho..hehehe...
ada kawan aku ni...siap melompat-lompat sebab ke"seram"an video ni..yela kitowang tengok lewat malam..
waktu orang tengah sedap melayan mimpi indah..
kitowang yang bawak handset ni pergilah ke tandas ramai2 semata-mata nak tengok video ni dalam henpon kawan aku ni...



serius aku cakap..malam tu bergegar mangkuk jamban..sebab ???
kawan aku terloncat-loncat terkejut sambil menjerit sepenuh hati..
sampaikan jeritan die dari tingkat 3 boleh didengari oleh warden kat aras bawah sekali...
hahaha..ni la sebabnya aku cakap video ni lawak bagi aku...
yang aku tak tahan..bile warden naik ke tingkat atas sambil bawak rotan tu..kitowang macam chipsmore..
sekejap je tibe ada kat bawah selimut..buat2 tido..hahahaha...
kowang enjoy la video kat bawah ni ye..:)


p/s...amacam ??? enjoy tak??hahahaha

Comments
3 Comments

3 comments:

dean said...

xnk tgok...hahahaaa..

psot tgh malam lak tuh..

hampeh

Azariah Kamis said...

haha..aza dah tgk vdeo ni wktu sek men dlu...

mula2 takut gak wktu first tgk..
skarang da ok..
hak2
:)

ika said...

tak suke2

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.