Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, April 8, 2011

[ SEGMEN ] Prince Nak Promote Header Saya Yang Cantik Dan Hensem

...tamat...


...update...
 disebabkan ada permintaan dari blogger lain...aku akan panjangkan lagi tempoh segmen ni
dan tutup pada 11.59 malam 8 APRIL


------------------------------------------------------------------------------------------------
ni adalah entry post..
sila scroll ke bawah untuk etry seterusnya..


k..anggaplah ni entry aku last tuk hari ni...
alahai..entry sebelum tido...:)
aku sebenarnya nak tlg promote 2 header yang cantik dalam segmen BPM..
inilah peluang kowang nak perkenalkan header dan blog kowang...
satu untuk laki dan satu untuk perempuan...ok...
tapi aku tak tahu nak pilih header sape..so kowang la yang bagi aku pilihan ye...



syarat2...
1.letak header blog prince dan link kan ke entry ni..
2.buat satu entry dan letakkan header kowang dalam tu..
3.tajuk entry kowang mestilah same seperti diatas
4.bagi sebab yang menarik kenape aku patut promote header kowang..
5.jadilah member aku(follow) kalau kowang berminat ye...tak wajib..
6.lastly, bagi tahu kat aku kowang nak masuk kategori mane...
        (a) lelaki   (b) perempuan
7.header cantik dan sebab menarik akan dipilih untuk dipromote di BPM
8.siap???tinggalkan link kowangn dalm ruangan komen..

tak paham????pening????bagi msj kat inbox aku atau chat aku...

p/s..bagi yang tak terpilih untuk ke BPM aku sendiri akan promote 
       header kowang kat blog aku ni...berminat????cepat la join...


...peserta...

disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post(ENTRY TERBARU KU) aku yang menarik....hehehhehe..











cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
28 Comments

28 comments:

Nurizyan Syazwani said...

Nak join tp tak faham terms lg! HAHA cne nih?

Zue Cancer said...

tak leh join sebab blog tak der header....

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

done!

http://ceitatentangkita.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

budak kampung said...

sudah joinnnn ngeeee

http://budakkampung39.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

anismelon said...

done...semak la erk...

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmenprince-nak-promote-header-saya.html

Muhammad Khairul Fahmi said...

ok..done!..

http://fahmiberdiridisini.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

iyou said...

http://iyou90.blogspot.com/2011/04/prince-nak-promote-header-saya-yang.html

done! thanx enchek prince!! =)

cik bAtu said...
This comment has been removed by the author.
Muslimah Optimis said...

as-salam..MO join jugak la..

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

tq

Muslimah Optimis said...

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

mizzkechique said...

salam..dh join..

http://mizztina.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

Noraien said...

aien dah join :)

http://azien-ilalalaaa.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

sOry coz xbest cgt..haha :)

Noraien said...

aien dah join ! :)

http://azien-ilalalaaa.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

sory coz xbest !haha :)

Nur Al-Hafila said...

dah join...

http://misssecreito.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

Novelgurl said...

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/04/segmenprince-nak-promote-header-saya.html

Nabila Huda said...

join

http://lalabiela.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

Kimi Yun said...

dah join...XD

http://sakurayaki.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

osHin said...

join da...sile la singgah ea..

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

EimaruSi|ence™ said...

Wahhh....background blog kite same macam kite seblom nih.......:)

Kimi Yun said...

ya syeikh,,,,awat nme yun xnek???huhuhu...cdey r cmnie...majuk2....;p

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join2...:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

Prince
patik join segment ni

http://tikalatiff.blogspot.com/2011/04/prince-nak-promote-header-saya-yang.html

hehehehe

GadisGula-gula said...

sory lambat sket join.. hehe~

http://gadisgula-gula.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

thanks!

Sari said...

salam..
chantek2..
group 8 dtg nyinggah..
tumpang folow ek..
daa

GeminiGurlz said...

join lastminit..hehe
http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nk-promote-header-saye.html

MiSzy DiaN said...

sorry..
actually tersalah tjuk.. bila dah ubah, link pn tak dpt nk ubh skali ikut tjuk..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/sempat-kah-lagi-join-last-minit-aku-nak.html

harap di terima..

Ija said...

http://ijayeongwonhi.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

cik bAtu said...

prince...sorry sgt...link yg sblom ni tu dh xde dh sbab cik batu gatal g tukar URL lak...hadehhh...
in case lau prince nk cri balik post cik batu tu ni linknye...

http://duniakubukanduniemu.blogspot.com/2011/04/segmen-prince-nak-promote-header-saya.html

tp still entry yg same...mtakmaaf byk2..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.