Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, April 9, 2011

Pencalonan Header Blog Lelaki/Wanita Pilihan

assalamualaikum...seperti yang kowang tunggu..
hari ni aku nak promote header yang telah aku janjikan tu ye...
thanx coz sudi join segmen aku ye...
bagi yang tak terpilih aku ucapkan maap banyak2 ye...
tapi sebagai balasannye aku kan promote sendri header kowang kat blog aku tau...
bagi yang terpilih..tahniah tau...dan gud lark...
semoga kowang dapat melangkah jauh...

kowang tau tak aku cakap sal ape ni??aku cakap sal segmen ni la....
sebab aku nak promote dyowang pada bpm...
bagi yang berjaya kowang kena follow bpm ye...untuk sentiasa update ngn diowang..

1)kategori laki...

nak tau sebab ape aku pilih die??ape2 hal..aku bukan gay ok...
bace sebab die disini ye...




2)kategori perempuan


cantik kan???kowang nak tau tak ape sebanye lak???
k kowang boleh klik sini ye....:)


k ni je kot entry aku...hope dyowang berjaya la layak ke segmen undian ye...
bro azman roslan...jangn lupe masukkan diowang tau..
diowang sedaya upaya nak join...:)

p/s...keputusan kat atas bukan kputusan aku sowang je tau...aku tebal kan muka aku tanye pada 7 orang blogger pada pukul 3 pagi semata2 nak siapkan entry ni...bagi yg tak terpilih jangan sedih ye...
nantikan kemunculan header kowg di blog aku...:)

disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post(ENTRY TERBARU KU) aku yang menarik....hehehhehe..




cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
4 Comments

4 comments:

aNiss :):) said...

waaa.. rugi tak join segmen nie =)

azrijohan said...

cantik la laki tu pnye..
azrijohan.blogspot.com

cik bAtu said...

wahhhh...congrates pada yg mnang~

Muhammad Khairul Fahmi said...

wahh..tnx prince atas pencalonan ni..=)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.