Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, April 9, 2011

[ Sakit Hati Dan Kecewa ] Mayat bayi 5 bulan dekat stesen LRT

gambar sekadar hiasan

AMPANG: Penemuan mayat bayi perempuan berusia lima bulan yang ditinggalkan di kawasan Sistem Transit Aliran Ringan (LRT) Cempaka, di sini, menggemparkan pengguna perkhidmatan berkenaan, semalam.
Dalam kejadian kira-kira jam 9 pagi itu, mayat bayi dibalut surat khabar ditemui ditinggalkan di tingkat bawah stesen LRT berkenaan.

Orang ramai yang terkejut dengan penemuan berkenaan memaklumkan kejadian itu kepada polis sebelum beberapa anggota bergegas ke tempat kejadian.
Menurut sumber, polis percaya bayi itu dilahirkan tidak cukup bulan di lokasi lain sebelum individu terbabit meninggalkan mayat itu di kawasan berkenaan.



“Polis yang tiba di tempat kejadian memeriksa rakaman kamera litar tertutup (CCTV), namun mendapati CCTV itu gagal merakamkan individu terbabit.

“Mayat bayi itu dibawa ke Hospital Ampang (HA) untuk bedah siasat,” katanya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Ampang, Asisten Komisioner Amiruddin Jamaluddin ketika dihubungi mengesahkan penemuan mayat bayi terbabit dan memberitahu siasatan lanjut dilakukan mengikut Seksyen 318 Kanun Keseksaan.

p/s...Ya ALLAH..kau berikanlah Hidayah kepada si pelakunya..supaya die sedar akn dosa perbuatannya itu...Tunjukkanlah kekuasaan-Mu Ya ALLAH..supaya si pelakunya kembali dan bertaubat kepada-Mu...

disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post(ENTRY TERBARU KU) aku yang menarik....hehehhehe..






cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
13 Comments

13 comments:

mama comel said...

sdihnya...tak sampai hati nak tengok...

Syukri Mohtar said...

isyh2...kesiannye..tak berhati perutlah manusia sekarang..

Artis Korea: IU Masuk KOSMO!!!

Joel Leslie said...

:( manusia zaman skrg .. anak sendiri pun dibuang mcm sampah .. :'(

Budak Botak said...

adeeeiiiii, ciannya... semoga yg buat tu dpt balasan setimpal...

Kyra said...

pantang betol bca benda camni..nak kata hati binatang..rasanya binatang lagi ada akal fikiran...di dunia buleh la terlepas nanti di hari akhirat, jawap la sendirik!!!

SiS NaD said...

KeJaMNYeR oWaNG YaNG BuaNG BaYi Tu... JaHaT GiLeR!~ TaKde oTaK!~ HuH!~

Cik Aish said...

emm biarla yg buat tu menerima balasan ..
seyes tkleh tgk bende ni..

-Nureen- said...

makin hari makin terukkan remaja skrg.. mmg x ada perasaan lgsung

Amira said...

Ya ALLAH , KEJAMNYE ORG TU , TAKDE OTAK EAH SNGGUP BUAT MENDE TU SEMUA. MEMANG GILE PLUS TAKDE OTAK ! rituh ade jgk kes buang bayi kat dlm longkang kat kwsn kluang ni lah. sian taw tgk bayi yg tabedose dibuang mcm smpah . gile org yg buat sume tu !

lurve honeyspinoza said...

astaghfirullahalazim.....
murahnya harga nyawa sekarang...
senang2 shj buat mcm tu..kesian baby tu..

Zue Cancer said...

sedihnye...sy suke kat baby...tak sgup kot nak buat camtu.....

akuzle said...

sian sungguh...

Qaseh dalia adelia said...

hurmm siannye baby tu ..sedih tengok :( jahatnya manusia sekarang ni !

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.