Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, April 8, 2011

[ PANAS ] Mat Rempit Menyebabkan Seorang Nenek Yang Sakit Jatuh

 amaran..
jangan bace entry panas ini jika anda sedang marah..


Ada sorang mat rempit ini, dia yatim piatu dan tinggal dengan nenek die. Dia sangat sayangkn nenek dia. Suatu hari, neneknya sakit dan dia nak bawa nenek dia pergi klinik.

Mat rempit: Nenek pegang kuat2 taw, nanti jatuh.

Nenek: Nenek tahu ler.

Mat rempit: Saye dah nak merempit ni, nenek pegang kuat2 taw!!

Nenek: Nenek dah pegang kuat2 ni, cepatla ke klinik, nenek dah  tak tahan sakit ni.

Mat rempit: Ok, nenek pegang kuat2 yea!

Nenek: Budak ni!!,cptlah!!




Maka Mat rempit tu pun mula memulas motornya. Tiba2... ..


Nenek: Adoiiii!!! Patah pinggang nenek ni cu!!Saketnyaa!!

Mat rempit: Nenek!! Nenek tak apa2? Kan saya suruh nenek pegang kuat2, cam mane bley jatuh??

Nenek: Nenek dah pegang kuat2 tadi.

Mat rempit: Nenek pegang kt mana?

Nenek: Kt pagar rumah....




p/s...????????hahaahahahha..


disebabkan home page aku cume ada 2 entry jew....kowang boleh pergi ke side bar untuk tengok recent post(ENTRY TERBARU KU) aku yang menarik....hehehhehe..





cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
6 Comments

6 comments:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

adakah saya tertipoo?? glurpp! :|

Miss Eiza said...

ceish....
*gelak sampai sakit pinggang

Joel Leslie said...

HAHAHAHA ! :DDDD
sya fikirkan ni kisah bnar.. tetiba pagar rumah plak .. ahahah ! XDDD

cik rama-rama said...

ni kes nenek lupe pky cermin mata lar...lol

Atiqah Sa'ahiry said...

cis..xboleh bla..lawak22

AmyZana said...

wakakaka
fikir crite sadis mat rempit buat hal...rupenye... hahahha xD

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.